Fostul șef al Centrului Național Anticorupție, Bogdan Zumbreanu a pierdut dosarul intentat Parlamentului. Cererea sa prin care s-a plâns că a fost demis ilegal, a fost astăzi respinsă de magistrații de la Judecătoria Chișinău, sediul Râșcani.

Bogdan Zumbreanu a fost demis acum doi ani de Parlament. Ulterior, acesta a cerut să fie verificate actele, dar și modul în care a fost destituit din înaltă funcție. Cererea sa s-a aflat de mai bine de un an în instanță, din varii motive, examinările au tot fost amânate.

Bogdan Zumbreanu a deținut funcția de director al Centrului Național Anticorupție din luna decembrie 2017 până în iunie 2019 când a fost demis cu votul majorități parlamentare din care făceau parte deputații blocului electoral ACUM și PSRM. Anterior, a ocupat funcția de șef al Direcției generale urmărire penală a centrului.

Acesta ne-a spus că în prezent nu deține nicio funcție funcție, dar nu a vrut să ne ofere detalii despre ocupația sa, la momentul de față.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!