/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spitale evacuate! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

Ministrul ucrainean pentru reintegrarea teritoriilor temporar ocupate vine vineri la Chișinău. Va avea o întrevedere și cu Kulminski

missing
09 septembrie 2021, ora 10:24

Ministrul ucrainean pentru reintegrarea teritoriilor temporar ocupate, Oleksii Reznikov, vine la Chișinău, vineri, 10 septembrie. Vizita are loc la invitația vicepremierului moldovean pentru Reintegrare, Vlad Kulminski. 

Oficialul din Ucraina va avea întrevederi cu prim – ministrul Republicii Moldova, omologul său moldovean Vlad Kulminski, oficiali guvernamentali și parlamentari.

În cadrul vizitei vor fi discutate subiectele actuale de pe agenda bilaterală, inclusiv ale Comisiei mixte interguvernamentale moldo-ucrainene în domeniul colaborării economice și comerciale. De asemenea, discuțiile vor servi drept prilej pentru a efectua un schimb de opinii pe aspecte referitoare la promovarea politicilor de reintegrare a țării.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram