Oamenii legii ucraineni au publicat imagini de la capturarea avion ucrainean, folosit pentru transportarea țigărilor de contrabandă, care a decolat din Ucraina și urma să aterizeze în România. 

Din imagini se poate vedea avionul AN-2 era înmatriculat în Ucraina, dar plăcuța era hașurată. În apropierea aparatului de zbor staționa un microbuz cu numere de înmatriculare moldovenești, destinat pentru alimentarea avionului cu combustibil.

În interiorul vehiculului se aflau două butoaie din metal, iar din unul dintre acestea atârna un furtun de cauciuc. În avion au fost depistate o tabletă, un smartphone și un pașaport ucrainean.

Avionul a fost reținut în această dimineață, în apropierea localității Hlinaia Mică, raionul Edineț, de către ofițerii de investigații ai Poliției de Frontieră, în baza unei informații operative privind survolarea ilegală a spațiului aerian.

Trei cetățeni ai Ucrainei au fost reținuți pe loc, iar altul a fost arestat, într-un hotel din orașul Edineț. Poliția ucraineană spune că unii dintre reținuți dețin cetățenia Belarusului.

 

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!