/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, condiția NATO și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

Câți deputați s-au imunizat anti COVID? Doar 49 au prezentat la secretariatul Parlamentului copia certificatelor. „Și dacă unul nu-i vaccinat, îl dăm afară?”

missing
16 septembrie 2021, ora 15:19

Doar 49 din ceie 101 de deputați au prezentat la secretariatul Parlamentului copia certificatelor de vaccinare împotriva coronavirusului. Este vorba despre 41 de legislatori de la PAS și doar opt de la Blocul Comuniștilor și Socialiștilor. Niciun deputat de la fracțiunea PPP „Șor” nu a adus dovada imunizării anti COVID.

La ședința de astăzi a Parlamentului, spicherul Igor Grosu le-a cerut colegilor săi deputați care și-au făcut vaccinul, să prezinte și certificatele, pentru a se cunoaște câți dintre ei s-au vaccinat.

Cererea președintelui Legislativului nu s-a lăsat fără schimb de replici. De exemplu, deputata BCS, Zinaida Greceanîi a întrebat dacă cei care nu s-au imunizat vor fi lăsați să participe la ședințele plenare ale Parlamentului.

„Și dacă unul nu-i vaccinat, îl dăm afară?”, a întrebat socialista Zinaida Greceanîi.

„Noi vrem să știm câți sunt vaccinați, și să încercăm să îi convingem să se vaccineze, să îl ducem în brațe, să aducem medicul aici, Sputnik, rachetă, Pfizer, să îl legănăm, în sensul acesta”, a spus președintele Legislativului, Igor Grosu.

„Încercați să legănați deputații, vedeți unde o să ajungeți”, a spus în replică Zinaida Greceanîi de la BCS.

 

 

 

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram