/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Atac cu drone și reuniune NATO-Ucraina. Zelenski confirmă: Kievul a lovit un aerodrom în Crimeea

/VIDEO/ Moment de groază pentru pasagerii cursei Dublin-Chișinău. În timpul zborului, aeronava s-a umplut cu fum

missing
20 septembrie 2021, ora 21:07

Moment de groază pentru pasagerii cursei Dublin-Chișinău, care au revenit sâmbătă în țară. În timpul zborului, aeronava s-a umplut cu fum, iar pasagerii au primit măștile de oxigen. Unul dintre pasagerii cursei cu ghinion ne-a declarat că a îmbătrânit cu 10 ani după acest incident. În cele din urmă, avionul a aterizat cu bine și nimeni nu a avut de suferit. Compania a precizat pentru TV8 că a fost vorba de o activare a generatoarelor de oxigen, ce elimină un gaz asemănător fumului.  

Din spusele unuia dintre pasagerii cursei Dublin- Chișinău, problemele au început spre sfârșitul cursei, în ultimele 20 de minute. Domnul Anatolie, un bărbat stabilit de ani buni în capitala Irlandei, dormea când a simțit, la un moment dat, miros de fum. A vrut să afle motivul, de la una din însoțitoarele de bord, dar i s-a spus să nu facă panică, pentru că nu este niciun pericol. 

Bărbatul spune că se pregătea de ce este mai rău. Așa că a trimis mesaje de adio copiilor.

În cele din urmă, aeronava, în care se aflau în jur de 30 de pasageri, a aterizat cu bine pe aeroportul internațional Chișinău. Pentru TV8, compania avia, care a operat zborul, a declarat că potrivit informațiilor preliminare, a fost o activare a generatoarelor de oxigen care elimină un gaz asemănător fumului. 

„Acesta este inofensiv pentru oameni. Toți pasagerii au aterizat în siguranță. Aeronava a fost verificată și replasată pe zborurile prestabilite”, se mai spune în comentariul operatorului avia. Iar Autoritatea Aeronautică Civilă a declarat pentru postul nostru de televiziune că nu a fost informată despre acest incident, în condițiile în care compania efectua zborul în baza unui certificat înregistrat în România.  

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram