Suport financiar important pentru familiile celor uciși și răniți în tragedia de la universitatea din Perm. Guvernul rus va aloca aproximativ 18,5 milioane de ruble. Anunțul a fost făcut de prim-ministrul Mihail Mișustin.

Potrivit Ria.ru, prim-ministrul rus a cerut Guvernului să ia toate măsurile necesare pentru ca ajutorul financiar să ajungă în timp util către familiile victimelor și răniților din Perm.

„Este extrem de important să sprijiniți victimele și rudele victimelor, să nu lăsați oamenii singuri cu această nenorocire. Toți sunt sub supravegherea medicilor și primesc tratamentul necesar. Cei care se află în stare gravă au fost transportați de către un zbor special spre Moscova”, a declarat Mișustin.

De asemenea, autoritățile din Federația Rusă au revenit asupra informației potrivit căreia atacatorul a fost ucis, spunând că acesta este rănit. Atacatorul a fost reținut, iar acum este internat în spital cu mai multe răni.

Amintim că luni, 20 septembrie, un student a deschis focul pe terenul unei universități. Acesta a omorât opt persoane și a rănit alte 24. Tânărul riscă până la 20 de ani de închisoare sau chiar detenție pe viață.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!