/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Rachete secrete și viceministru arestat! SUA și UE oferă ajutor, iar Rusia anunță un acord cu Kievul

Consulatul General al României la Bălți își suspendă activitatea. Mai mulți angajați, infectați cu coronavirus

missing
28 septembrie 2021, ora 09:37

Consulatul General al României la Bălți anunță că și-a închis ușile. Mai mulți angajați ai instituției sunt infectați cu coronavirus, iar activitatea cu publicul a fost suspendată începând cu data de 27 septembrie. Anunțul a fost făcut de reprezentanții Consulatului.

„Vă asigurăm pe această cale că toate serviciile consulare vor fi reprogramate, cu prioritate, la o dată ulterioară. Măsura suspendării activității cu publicul este luată pentru a preveni o posibilă răspândire a virusului în rândul solicitanților de servicii consulare și al personalului”, se arată în anunțul postat pe Facebook.

De asemenea, este în desfășurare o anchetă epidemiologică a Centrului de Sănătate Publică Bălți, iar reprezentanții Consulatului anunță că vor oferi informații și în continuare prin intermediul site-ului oficiului consular și al paginii de Facebook.

Astfel, data la care instituția își va relua activitatea cu publicul va fi anunțată ulterior.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram