/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 801: Atacuri și în ajun de Paște! Alerta lui Zelenski, dat în căutare de Rusia: „Urmează o nouă etapă„

Ultima Oră! Descinderi SIS și CNA la Aeroportul de la Chișinău într-un dosar legat de facilitarea traversării frontierei cu încălcarea regulilor anti COVID

missing
29 septembrie 2021, ora 09:00

SIS și CNA au descins în această dimineață la Aeroportul de la Chișinău. Au loc percheziții într-un dosar de corupție.

Este vorba despre un dosar complex, pornit în data de 23 iunie curent, în baza unor informații operative, care au condus la identificarea mai multor episoade de pretindere de mită de la pasagerii curselor avia, pe sensul ieșirii din Republica Moldova. Mai exact, investigațiile vizează implicarea unor angajați ai Inspectoratului General al Poliției de Frontieră în estorcarea de mijloace financiare pentru facilitarea traversării frontierei cu încălcarea regulilor anti COVID.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram