/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spioni deghizați! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

Imunizarea - încurajată! Persoanele care se vor vaccina împotriva COVID-19 vor avea două zile de vacanță

missing
30 septembrie 2021, ora 16:57

Cetățenii care se vor vaccina împotriva COVID-19 vor avea două zile de vacanță. Despre aceasta a anunțat prim-ministra Natalia Gavrilița în cadrul debutului ședinței Guvernului, menționând că astfel se încearcă încurajarea imunizării. 

Cele două zile de vacanță vor fi subvenționate din bugetul de stat. „Această decizie vine să încurajeze angajatorii să promoveze vaccinarea în echipele lor, dar și să elimine o piedică în calea celor care sunt încadrați în câmpul muncii”, a precizat Natalia Gavrilița.

De la începutul campaniei de vaccinare au fost imunizate 1 392 707 de persoane. Dintre care, 777 944 de mii de cetățeni și-au administrat rapelul.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram