/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spitale evacuate! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

Un bărbat din Bender, condamnat la 17 ani de închisoare, după ce și-a bătut și violat fiica vitregă, în vârstă de doar 11 ani

missing
12 octombrie 2021, ora 14:26

Un bărbat din Bender a fost condamnat la 17 ani de închisoare, după ce în august anul trecut și-a bătut și violat fiica vitregă. Fata avea atunci doar 11 ani. 

Potrivit canalului de telegram al canalului TSV, mama copilei se afla la muncă în străinătate atunci când concubinul ei, în vârstă de 33 de ani, i-a violat fiica minoră.

Fetița i-a povestit mamei a doua zi despre cele întâmplate. Doctorii au confirmat că minora a fost violată, iar individul și-a recunoscut vina.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram