/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spitale evacuate! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

/HOROSCOP/ Leii ar putea ajunge la rezolvarea unor probleme. Este o zi plăcută pentru Pești, cu numeroase momente lejere și agreabile

missing
13 octombrie 2021, ora 09:03

Leii ar putea ajunge la rezolvarea unor probleme. Este o zi plăcută pentru Pești cu numeroase momente lejere și agreabile.

Horoscop Berbec – 13 octombrie 2021: Ai parte de un context armonios, care te încurajează să fii sincer cu tine și să te poți liniști, chiar dacă anumite planuri nu merg așa cum ți-ai dorit.

Horoscop Taur – 13 octombrie 2021: Este o zi foarte potrivită pentru a netezi asperitățile din relațiile cu persoanele din mediul de la serviciu cu care ai avut probleme, recent. E mai bine să creezi armonie în jur, nu doar pentru tine.

Horoscop Gemeni – 13 octombrie 2021: Chiar dacă simți nevoia să-ți iei avânt și să te îndrepți spre reușitele la care visezi, ar fi bine să te asiguri, înainte de a porni la drum, că ai o bază solidă sub picioare.

Horoscop Rac – 13 octombrie 2021: Este important să valorifici potențialul pozitiv al acestei zile printr-o atitudine constructivă față de cei din familie și prin acceptarea sugestiilor care vin de la ei, adică să-i asculți, cel puțin.

Horoscop Leu – 13 octombrie 2021: Ai putea ajunge la rezolvarea unor probleme, care au creat destulă neliniște, prin acceptarea unui alt fel de a le evalua. Poate chiar de la cei dragi vor veni ideile cele bune.

Horoscop Fecioară – 13 octombrie 2021: Poate că ai sperat că va veni momentul pentru a depăși anumite probleme care îți umbresc zilele. Momentul a venit, dar e nevoie și de voință pentru a lăsa în urmă ceea ce te-a rănit sau te-a afectat mult.

Horoscop Balanță – 13 octombrie 2021: Ai ocazia, foarte prețioasă, de a-ți pune ordine în gânduri și a-ți recăpăta siguranța de sine de care ai mare nevoie. Chiar dacă apar neplăceri, vei ști cum să le gestionezi, ca să nu devină probleme.

Horoscop Scorpion – 13 octombrie 2021: Ai acum ocazia de a integra concluziile cele mai sincere la care ai ajuns în ultima perioadă și de a schimba felul în care te comporți cu colaboratorii, apropiați sau nu.

Horoscop Săgetător – 13 octombrie 2021: Va trebui să mai ai un strop de răbdare până la rezolvarea unor încurcături financiare, a unor întârzieri la plata unor drepturi. Dar asta nu înseamnă că nu poți face, în continuare, tot ce ține de tine.

Horoscop Capricorn – 13 octombrie 2021: De tine depinde cum se vor finaliza anumite demersuri, foarte importante pentru tine. Dacă alegi să faci presiuni, te vei alege cu tensiuni. Dacă ești diplomat, ți se va răspunde pe măsură.

Horoscop Vărsător – 13 octombrie 2021: Este o zi în care este necesar să fii responsabil, să stai departe de minciună și să-ți asumi consecințele propriilor fapte. Așa vei dovedi nu doar că te-ai maturizat, ci și că meriți încrederea celorlalți.

Horoscop Pești – 13 octombrie 2021: Este o zi plăcută, cu numeroase momente lejere și agreabile, care te vor ajuta să ții la distanță orice nemulțumire. Este suficient să vrei să apreciezi ceea ce e bun în existența ta.

Sursa: Libertatea.ro

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram