Ministrul Justiției a venit cu o reacție după ce deputații Blocului Comuniștilor și Socialiștilor i-au înaintat o moțiune simplă și au acuzat PAS că vrea să își subordoneze justiția. Într-o postare pe Facebook, Sergiu Litvinenco scrie că îi va da curs, așa cum prevede legea. 

„Pe fond – voi vedea ce mi se impută și voi răspunde punctual la totul”, a menționat ministrul Justiției.

„Dar dincolo de toate, precum am mai spus, drumul spre o justiție dreaptă și o luptă veritabilă împotriva corupției nu va fi ușor. Tare mulți au fost, sunt și vor fi împotrivă. Pentru că au ce pierde. Dar pe mine nu mă interesează ce vor pierde politicienii alungaţi de la guvernare pentru că şi-au bătut joc de ţară decenii întregi. Pe mine mă interesează ceea ce-și doresc majoritatea cetățenilor acestei țări. Și anume un stat puternic, cu instituții funcționale, unde cei care fură de la oameni să fie deferiți justiției. Și voi face anume ceea ce-și doresc cetățenii”, a punctat ministrul Justiției, Sergiu Litvinenco.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!