/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spitale evacuate! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

Reacția lui Litvinenco după ce deputații BCS i-au înaintat o moțiune simplă. „Voi răspunde punctual la totul”

missing
14 octombrie 2021, ora 14:50

Ministrul Justiției a venit cu o reacție după ce deputații Blocului Comuniștilor și Socialiștilor i-au înaintat o moțiune simplă și au acuzat PAS că vrea să își subordoneze justiția. Într-o postare pe Facebook, Sergiu Litvinenco scrie că îi va da curs, așa cum prevede legea. 

„Pe fond – voi vedea ce mi se impută și voi răspunde punctual la totul”, a menționat ministrul Justiției.

„Dar dincolo de toate, precum am mai spus, drumul spre o justiție dreaptă și o luptă veritabilă împotriva corupției nu va fi ușor. Tare mulți au fost, sunt și vor fi împotrivă. Pentru că au ce pierde. Dar pe mine nu mă interesează ce vor pierde politicienii alungaţi de la guvernare pentru că şi-au bătut joc de ţară decenii întregi. Pe mine mă interesează ceea ce-și doresc majoritatea cetățenilor acestei țări. Și anume un stat puternic, cu instituții funcționale, unde cei care fură de la oameni să fie deferiți justiției. Și voi face anume ceea ce-și doresc cetățenii”, a punctat ministrul Justiției, Sergiu Litvinenco.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram