Fostul șef interimar al Procuraturii Anticorupție (PA) Sergiu Gavajuc și-a depus demisia din funcția de adjunct interimar al Serviciului Nord al Procuraturii Anticorupție (PA). Într-un comentariu pentru Ziarul de Gardă, reprezentanții Procuraturii Generale au comunicat că Gavajuc a depus cerere de demisie acum câteva zile și că a fost semnat deja și un ordin privind eliberarea acestuia din Procuratură.

„Dumnealui și-a depus deja cererea de demisie și este deja și ordinul semnat. Zilele trecute a depus cererea. Dumnealui s-a eliberat din organele procuraturii”, a menționat Mariana Cherpec, purtătoarea de cuvânt a PG.

În 22 iunie, Sergiu Gavajuc care din 11 decembrie 2019 a deținut interimatul funcției de șef al PA a fost reîncadrat în vechea funcție de șef adjunct interimar al Serviciul Nord al Procuraturii Anticorupție, după ce șef interimar la PA a fost numit Adrian Bordianu, care acum o săptămână a fost eliberat din această funcție. Gavajuc a fost numit șef interimar la PA după suspendarea lui Viorel Morari din această funcție.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!