/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spitale evacuate! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

Fostul șef interimar la PA, Sergiu Gavajuc pleacă din sistemul Procuraturii

missing
15 octombrie 2021, ora 10:45

Fostul șef interimar al Procuraturii Anticorupție (PA) Sergiu Gavajuc și-a depus demisia din funcția de adjunct interimar al Serviciului Nord al Procuraturii Anticorupție (PA). Într-un comentariu pentru Ziarul de Gardă, reprezentanții Procuraturii Generale au comunicat că Gavajuc a depus cerere de demisie acum câteva zile și că a fost semnat deja și un ordin privind eliberarea acestuia din Procuratură.

„Dumnealui și-a depus deja cererea de demisie și este deja și ordinul semnat. Zilele trecute a depus cererea. Dumnealui s-a eliberat din organele procuraturii”, a menționat Mariana Cherpec, purtătoarea de cuvânt a PG.

În 22 iunie, Sergiu Gavajuc care din 11 decembrie 2019 a deținut interimatul funcției de șef al PA a fost reîncadrat în vechea funcție de șef adjunct interimar al Serviciul Nord al Procuraturii Anticorupție, după ce șef interimar la PA a fost numit Adrian Bordianu, care acum o săptămână a fost eliberat din această funcție. Gavajuc a fost numit șef interimar la PA după suspendarea lui Viorel Morari din această funcție.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram