/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spitale evacuate! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

Și-ar fi violat surorile timp de cinci ani. PG a trimis în instanța de judecată dosarul unui tânăr de 21 ani

missing
18 octombrie 2021, ora 15:48

Un tânăr de 21 de ani și-ar fi abuzat sexual surorile minore timp de cinci ani. Dosarul suspectului a fost trimis în judecată de către Procuratura Generală (PG) a Republicii Moldova în data de 8 octombrie 2021.

„Procuratura informează că la 08.10.2021, a expediat în instanța de judecată cauza penală de învinuire a unui bărbat în vârstă de 21 ani, învinuit pe mai multe capete de acuzare pentru săvârșirea infracțiunii prevăzute de art.171 alin.(3) (Violul) și 172 alin.(3) (Acțiuni violente cu caracter sexual) din Codul penal”, se arată în comunicatul emis de PG.

Astfel, tânărul este acuzat că a comis abuzuri sexuale asupra surorilor sale vitregi cu vârsta de 12 și respectiv 14 ani, cu care locuia împreună într-o localitate din nordul țării.

Totodată, PG informează că pe parcursul efectuării urmăririi penale, victimele minore au beneficiat de consiliere psihologică, fiind plasate în cadrul unei instituții de reabilitare.

Notă: Persoana acuzată de săvârșirea unei infracțiuni este prezumată nevinovată atâta timp cât vinovăția sa nu va fi constatată printr-o hotărâre judecătorească de condamnare definitivă.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram