Un tânăr de 21 de ani și-ar fi abuzat sexual surorile minore timp de cinci ani. Dosarul suspectului a fost trimis în judecată de către Procuratura Generală (PG) a Republicii Moldova în data de 8 octombrie 2021.

„Procuratura informează că la 08.10.2021, a expediat în instanța de judecată cauza penală de învinuire a unui bărbat în vârstă de 21 ani, învinuit pe mai multe capete de acuzare pentru săvârșirea infracțiunii prevăzute de art.171 alin.(3) (Violul) și 172 alin.(3) (Acțiuni violente cu caracter sexual) din Codul penal”, se arată în comunicatul emis de PG.

Astfel, tânărul este acuzat că a comis abuzuri sexuale asupra surorilor sale vitregi cu vârsta de 12 și respectiv 14 ani, cu care locuia împreună într-o localitate din nordul țării.

Totodată, PG informează că pe parcursul efectuării urmăririi penale, victimele minore au beneficiat de consiliere psihologică, fiind plasate în cadrul unei instituții de reabilitare.

Notă: Persoana acuzată de săvârșirea unei infracțiuni este prezumată nevinovată atâta timp cât vinovăția sa nu va fi constatată printr-o hotărâre judecătorească de condamnare definitivă.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!