/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

Peste 130 de mii de cetățeni cu drept de vot sunt așteptați în cele 15 circumscripții electorale unde vor avea loc alegeri locale noi

missing
22 octombrie 2021, ora 16:36

130.751 de cetățeni cu drept de vot sunt așteptați în cele 15 circumscripții electorale unde vor avea loc alegeri locale noi pe 21 noiembrie 2021. Datele au fost prezentate din Registrul de Stat al Alegătorilor, conform situației din 22 octombrie.

Comisia anunță că va face publice săptămânal aceste date.

Potrivit ultimelor decizii ale Parlamentului, starea de urgență care va fi instituită în R. Moldova nu va afecta procesul electoral din cele 15 localități.

Amintim că în data de 21 septembrie a început perioada electorală pentru acest scrutin. Comisia Electorală Centrală (CEC) a aprobat Programul calendaristic pentru realizarea acțiunilor de organizare și desfășurare a scrutinului electoral pentru funcția de primar în 15 localități din țară.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram