130.751 de cetățeni cu drept de vot sunt așteptați în cele 15 circumscripții electorale unde vor avea loc alegeri locale noi pe 21 noiembrie 2021. Datele au fost prezentate din Registrul de Stat al Alegătorilor, conform situației din 22 octombrie.

Comisia anunță că va face publice săptămânal aceste date.

Potrivit ultimelor decizii ale Parlamentului, starea de urgență care va fi instituită în R. Moldova nu va afecta procesul electoral din cele 15 localități.

Amintim că în data de 21 septembrie a început perioada electorală pentru acest scrutin. Comisia Electorală Centrală (CEC) a aprobat Programul calendaristic pentru realizarea acțiunilor de organizare și desfășurare a scrutinului electoral pentru funcția de primar în 15 localități din țară.

 

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!