Artista Celine Dion și-a anulat concertele care urmau să aibă loc în noiembrie la World Theatre din Las Vegas. Anunțul a fost făcut de către artistă pe contul său de Instagram unde a scris că a luat această decizie din cauza unor probleme medicale.

Este vorba despre spasme musculare severe și persistente, din cauza cărora nu poate participa nici la repetiții. Celebra câtăreață urma să susțină mai multe spectacole între  5 și 20 noiembrie și între 19 ianuarie și 5 februarie anul viitor.

„Inima mea este zdrobită de această situație. Echipa mea şi cu mine am lucrat la acest nou spectacol timp de opt luni, iar faptul că nu voi putea avea premiera în noiembrie mă întristează dincolo de cuvinte. Îmi pare nespus de rău că mi-am dezamăgit toți fanii care și-au făcut planurile să vină în Las Vegas. Acum, trebuie să mă concentrez asupra însănățoșirii … Vreau să trec peste asta cât de repede pot”, scrie artista în postarea publicată.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Céline Dion (@celinedion)

Cei care și-au cumpărat bilete, le pot păstra pentru spectacolele reprogramate.

Celine Dion are 53 de ani și mai este supranumită și regina muzicii pop. Este deținătoare a Ordinului Canadei și a Ordinului Național al Québecului. Dion a devenit cunoscută în anii 80 după câștigarea concursurilor Yamaha World Popular Song Festival și a Eurovisionului.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!