/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spitale evacuate! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

Celine Dion și-a anulat spectacolele din Las Vegas din cauza unor probleme de sănătate. Cu ce probleme se confruntă artista

missing
25 octombrie 2021, ora 10:04

Artista Celine Dion și-a anulat concertele care urmau să aibă loc în noiembrie la World Theatre din Las Vegas. Anunțul a fost făcut de către artistă pe contul său de Instagram unde a scris că a luat această decizie din cauza unor probleme medicale.

Este vorba despre spasme musculare severe și persistente, din cauza cărora nu poate participa nici la repetiții. Celebra câtăreață urma să susțină mai multe spectacole între  5 și 20 noiembrie și între 19 ianuarie și 5 februarie anul viitor.

„Inima mea este zdrobită de această situație. Echipa mea şi cu mine am lucrat la acest nou spectacol timp de opt luni, iar faptul că nu voi putea avea premiera în noiembrie mă întristează dincolo de cuvinte. Îmi pare nespus de rău că mi-am dezamăgit toți fanii care și-au făcut planurile să vină în Las Vegas. Acum, trebuie să mă concentrez asupra însănățoșirii … Vreau să trec peste asta cât de repede pot”, scrie artista în postarea publicată.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Céline Dion (@celinedion)

Cei care și-au cumpărat bilete, le pot păstra pentru spectacolele reprogramate.

Celine Dion are 53 de ani și mai este supranumită și regina muzicii pop. Este deținătoare a Ordinului Canadei și a Ordinului Național al Québecului. Dion a devenit cunoscută în anii 80 după câștigarea concursurilor Yamaha World Popular Song Festival și a Eurovisionului.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram