/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 804: „Cadou” pentru Putin, amenințare atomică și sportiv ucis! Zelenski cere arme livrate rapid

O nouă ședință de judecată în dosarul în care Constantin Țuțu este învinuit urmează la Judecătoria Buiucani

missing
26 octombrie 2021, ora 14:00

O nouă ședință de judecată în dosarul în care ex-deputatul PDM Constantin Țuțu este cercetat pentru trafic de influență și escrocherie în proporții deosebit de mari, urmează să aibă loc în după-amiza zilei de 26 octombrie la Judecătoria din sectorul Buiucani al Capitalei, scrie Zdg.

Cea de-a 13-a ședință de judecată în care Constantin Țuțu este învinuit este programată la ora 15:00, în contextul în care examinarea cauzei penale în care este vizat fostul deputat a fost amânată din nou în data de 13 august. Decizia a fost luată la propunerea procurorului Mirandolina Sușițcaia care și-a motivat cererea prin lipsa unor acte din dosar.

Acum câteva zile, pe rolul instanței de judecată a ajuns un alt dosar penal în care este cercetat Țuțu. Este vorba despre dosarul în care fostul deputat al PD este cercetat pentru îmbogățire ilicită și fals în declarații a fost trimis în judecată.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram