/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spitale evacuate! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

/FOTO/ Imagini inedite cu Regina Elisabeta a II-a! Cum conduce aceasta un Jaguar la vârsta de 95 de ani

missing
01 noiembrie 2021, ora 19:30

Regina Elisabeta a II-a și-a surprins din nou admiratorii. Aceasta a fost surpinsă la volanul unui Jaguar, deși medicii i-au recomandat două săptămâni de odihnă, scrie Digi24.ro.

Deși medicii i-au recomandat să ia o pauză de la îndatoririle oficiale și să se odihnească timp de două săptămâni, regina Elisabeta a II-a a fost suprinsă conducându-și una din mașinile aflate sub proprietatea sa de la Castelul Windsor.

Asta după ce în urmă cu câteva zile Elisabeta a II-a, în vârstă de 95 de ani a fost nevoită să petreacă o noapte la spital pentru o problemă de sănătate neprecizată, însă care nu are legătură cu COVID-19. Astfel, medicii i-au recomandat reginei să se odihnească fără a face vizite oficiale în această perioadă, a anunțat vineri Palatul Buckingham.

Din acest motiv, regina a anulat participarea sa în cadrul mai multor evenimente, printre care și deschiderea summit-ului ONU privind schimbările climatice COP26 ce începe luni.

Regina, cunoscută pentru starea ei bună de sănătate, a ținut câteva audiențe virtuale prin transmisii video în ultimele zile în care părea într-o bună dispoziție, iar premierul Boris Johnson a spus că a vorbit cu ea săptămâna trecută, când era ”într-o formă foarte bună”.

Sursa: Digi24.ro

Sursa: Digi24.ro

Sursa: Digi24.ro

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram