/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 801: Atacuri și în ajun de Paște! Alerta lui Zelenski, dat în căutare de Rusia: „Urmează o nouă etapă„

/VIDEO/ Irina Rimes și Grasu XXL au lansat un videoclip emoționant la „Pentru totdeauna”. „Piesa asta a atins niște corzi sensibile”

missing
02 noiembrie 2021, ora 09:35

Îndrăgita Irina Rimes continuă să își impresioneze fanii cu sensibilitatea cu care ne-a obișnuit. Cântăreața basarabeancă și Grasu XXL au lansat un videoclip emoționant la piesa „Pentru totdeauna”, lansată la începutul lunii octombrie. 

Povestea este despre regăsirea sinelui în urma unei despărțiri dureroase cu urmări adânci.

Versurile au fost scrise de către Irina Rimes, Grasu XXL și Dara, iar muzica a fost compusă de Irina Rimes, Grasu XXL și Alex Cotoi. Producția piesei a fost realizată de Alex Cotoi.

„Sunt fericită să lansez acest videoclip care sper să vă impresioneze. Nu pot să zic că este ceva diferit, însă am depus mult suflet, fiind onorată să scot o piesă cu Grasu XXL, și nu oricum, ci pentru că i-a placut piesa foarte mult. Fără prea multe strategii, fără campanii gândite în avans pe Instagram și TikTok, piesa asta a atins niște corzi sensibile și și-a facut singură feat și clip. “Tare a durut” săgeata de la final, a durat o „săptămână să mă recuperez”, dar a meritat. Azi merg să scot bandajul, mâine reintru în programul de sesiuni.” a declarat Irina Rimes despre colaborare.

Videoclipul are deja aproape 141 de mii de vizualizări pe canalul de Youtube al Irinei Rimes.

Piesa „Pentru totodeauna” a fost lansată inițial pe versuri în limba rusă, fiind o colaborare cu celebrul Jah Khalib.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram