/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Flăcări în Smolensk și 1,5 miliarde de euro de la UE. Unul dintre cei mai bogați ruși, arestat

Adjunctul procurorului general suspendat, Ruslan Popov, a primit 20 de zile de arest la domiciliu

missing
09 noiembrie 2021, ora 17:42

Adjunctul procurorului general suspendat, Ruslan Popov, a primit 20 de zile de arest la domiciliu. Decizia a fost luată de magistrații Judecătoriei Chișinău, sediul Ciocana, care au admis parțial cererea procurorilor. Informația a fost confirmată pentru TV8 de Igor Hlopețchi, unul dintre avocații lui Popov.

De asemenea, Igor Hlopețchi a mai declarat că această decizie va fi contestată la Curtea Europeană.

Totodată, el a confirmat faptul că Ruslan Popov a fost testat negativ la COVID-19, dar a menționat că starea de sănătate a acestuia nu este prea bună.

Amintim că luni seara, 8 noiembrie, Ruslan Popov a fost internat la Centrul COVID de la Moldexpo, deoarece prezenta simptome asociate infecției cu coronavirus.

Menționăm că în data de 19 octombrie, judecătorii de la Curtea de Apel Chișinău l-au trimis după gratii pe Ruslan Popov pentru 20 de zile. Prin acea decizie, i-a fost schimbată măsura preventivă de arest la domiciliu.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram