/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 801: Atacuri și în ajun de Paște! Alerta lui Zelenski, dat în căutare de Rusia: Urmează o nouă etapă

CSM a eliberat acordul privind efectuarea perchezițiilor la domiciliul unui magistrat. Cine este magistratul vizat

missing
09 noiembrie 2021, ora 10:07

Membrii Consiliului Superior al Magistraturii au examinat sesizarea depusă de procurorul general interimar Dumitru Robu și au eliberat acordul privind efectuarea perchezițiilor la domiciliulul unui magistrat.  La câteva momente de la debutul ședinței președintele interimar al CSM, Dorel Musteață, a anunțat că plenul CSM se retrage în deliberări pentru a examina o chestiune de pe ordinea de zi.

La revenire Dorel Musteață a declarat că „CSM a eliberat acordul privind efectuarea perchezițiilor la domiciliul magistratului de la Judecătoria Chișinău”.

Potrivit Zdg ar fi vorba despre Tatiana Avasiloaie, după ce Autoritatea Națională de Integritate a stabilit o diferență substanțială de peste un milion de lei între averea și veniturile judecătoarei, magistrată din cadrul Judecătoriei Chișinău, sediul Râșcani.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram