social

Încă unul dintre șoferii Cancelariei de Stat, implicați în accidentul de la Buiucani, a decedat la spital

13 noiembrie 2021, ora 10:39
Distribuie:

Accidentul cumplit, produs săptămâna trecută la Buiucani, când o mașină în care se aflau patru bărbați, toți angajați ai Cancelariei de Stat, s-a lovit violent de un stâlp de la intersecția străzilor N. Costin și O. Ghibu, a mai luat o viață. Informația a fost confirmată pentru tv8.md de Dorina Arseni, purtătoarea de cuvânt a Institutului de Medicină Urgentă, unde era internată victima. 

Este cel de-al treilea deces înregistrat în urma accidentului. Șoferul, în vârstă de 63 de ani, a murit în drum spre spital, iar cel de-al doilea – în aceeași zi, la spital, înainte să fie internat în secția de terapie.

Amintim că accidentul s-a produs în data de 3 noiembrie, în jurul orei 06:30. Mașina s-a lovit violent de un stâlp.

Pe acest caz a fost inițiat un proces penal, în urma căruia urmând a fi stabilite toate circumstanțele producerii accidentului rutier.

Distribuie:
Dacă ți-a plăcut acest material - te invităm să-l distribui pe rețelele de socializare pentru ca să afle și prietenii tăi.
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetelegram