/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 794: Atac masiv și risc de o nouă ofensivă rusă! WP: Moldova va fi următoarea țintă, dacă Ucraina cade

/DOC/ Se anunță proteste în centrul Capitalei. Transportatorii auto nu sunt de acord cu politica tarifară aplicată, iar în data de 25 noiembrie vor ieși în stradă

missing
18 noiembrie 2021, ora 09:16

Asociația Patronală a Operatorilor de Transport Auto (APOTA) au anunțat că în data de 25 noiembrie, în Piața Marii Adunări Naționale se va desfășura protestul transportatorilor rutieri de persoane împotriva Ministerului Infrastructurii și Dezvoltării Regionale.

Potrivit unui document depus la Primăria municipiului Chișinău, motivul organizării protestului reprezintă dezacordul transportatorilor cu politica tarifară aplicată de minister la serviciile de transport rutier și protejarea schemelor corupționale.

De asemenea, se anunță prezența a circa 100 de participanți, iar pentru a respecta măsurile sanitare o bună parte a șoferilor vor rămâne în automobile. În fața presei vor fi în jur de 15 persoane.

Protestul va dura în jur de trei ore.

Documentul depus la Primărie a fost semnat de către președintele Consiliului APOTA, Oleg Alexa.

Amintim că luni, 15 noiembrie, APOTA a anunțat că Ministerului Infrastructurii a respins „fără nicio justificare” solicitarea restituirii accizelor la combustibil pentru transportatori. Ei au mai spus că vor cere majorarea tarifelor pentru serviciile auto.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram