/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spioni deghizați! Tancurile Abrams, retrase de pe front

Candidatura Lilianei Vițu pentru funcția de membră a Consiliului Audiovizualului a fost susținută de către Guvern

missing
19 noiembrie 2021, ora 15:29

Candidatura Lilianei Vițu pentru funcția de membră a Consiliului Audiovizualului a fost susținută de către Cabinetul de miniștri, în cadrul ședinței de astăzi, 19 noiembrie.

Liliana Viţu a studiat la  Universitatea de Stat din Moldova, Facultate de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării (1996-2000), iar studiile de master le-a finalizat la Metropolitan University din Londra.

Aceasta a deţinut funcţia de ofiţer de presă al Ambasadei Marii Britanii la Chişinău și a a fost expertă în comunicare la Fundaţia Eurasia din Moldova.

Totodată, Liliana Vițu a fost coordonatoare de proiecte la Institutul Republican Internaţional al SUA în Republica Moldova, și a condus Departamentul Ştiri la Postul de televiziune „Moldova 1”.

Potrivit Codului serviciilor media audiovizuale al Republicii Moldova, CA este format din șapte membri – trei propuși de fracțiunile parlamentare, doi de organizațiile societății civile și câte unul, propus de Guvern și de Președinte. Membrii Consiliului Audiovizualului sunt desemnați prin hotărâre de Parlament, pentru un singur mandat de șase ani.

Joi, 11 noiembrie membrii Consiliului Audiovizualului (CA) au fost demiși după ce Parlamentul a evoluat negativ  raportul cu privire la activitatea Consiliului Audiovizualului (CA) al Republicii Moldova pentru anul 2020.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram