/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Cum s-a finalizat problema cu grâul din rezerva de stat? Răspunsul ministrului Agriculturii

22 noiembrie 2021, ora 23:50

Ministrul Agriculturii, Viorel Gherciu, a spus că problema cu grâul din rezerva de stat a Republicii Moldova a avut un final fericit, iar în mare măsură, acesta a fost restituit. Anunțul a fost făcut în această seară la emisiunea Cutia Neagră de la TV8.

„Totuși, o companie nu a reușit să-și onoreze integral obligația și s-au executat garanțiile bancare”, a declarat ministrul Agriculturii.

În acest context, Viorel Gherciu a menționat că Republica Moldova a avut puțin de pierdut din punct de vedere financiar, deoarece prețul grâului a crescut, iar garanția bancară a rămas aceeași.

„Nu este vorba despre pierderi de milioane. Eu cred că juriștii puteau să facă un lucru mai bun când au pregătit contractele, iar pierderile puteau fi evitate”, a conchis ministrul Agriculturii.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram