/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 800: Lupte grele, permisiunea Londrei și ironia Rusiei. Oficial SUA: Războiul nu se va încheia curând

Chișinău și Suceava – orașe înfrățite. Consiliul Municipal Chișinău a votat, cu majoritatea voturilor, acordul de înfrăți între cele două municipii

missing
23 noiembrie 2021, ora 11:55

Consiliul Municipal Chișinău (CMC) a aprobat, astăzi, cu majoritatea voturilor acordul de înfrățire între municipiul Chișinău și municipiul Suceava din România.  

Acordul de înfrățire între cele două municipii presupune realizarea și implementarea acțiunilor comune în domeniul implementării proiectelor transfrontaliere, precum și dar și finanțarea unor proiecte care vor fi implementate în comun. Proiectele vor fi selectate pe parcurs, în baza priorităților și posibilităților financiare.

Proiectul a fost susținut de majoritatea aleșilor locali prezenți la ședință.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram