economie

Veaceslav Negruța, consilierul prezidențial al Maiei Sandu - numit membru al Consiliului de Observatori al SA Moldovagaz

30 noiembrie 2021, ora 11:36
Distribuie:

Veaceslav Negruța, consilierul prezidențial al Maiei Sandu, a fost numit membru al Consiliului de Observatori al SA Moldovagaz, după ce adunarea generală extraordinară a acționarilor întreprinderii a aprobat componența reînnoită a Consiliului.

Printre membri se numără:

  • Elena Burmistrova, Vicepreședintele Consiliului de administrație al SAP „Gazprom”,directorul general al SRL „Gazprom Export”
  • Serghei Kuzneț, membrul Consiliului de Administrație și șef al Departamentului SAP „Gazprom”
  • Dmitri Handoga, șeful de Departament SAP „Gazprom”, Kirill Neiumin, șeful de Direcție SAP „,Gazprom” Veaceslav Negruță, consilierul Președintelui Republicii Moldova în domeniul economic
  • Constantin Borosan, secretar de stat al Ministerului Infrastructurii şi Dezvoltării Regionale.

De asemenea, secretarul General al Ministerului Finanțelor, Dina Roșca, a devenit membru al Comisiei de cenzori.

Anterior, președinta R. Moldova, Maia Sandu, a confirmat posibilitatea ca Veaceslav Negruța să devină membru al Consiliului de administrație SA Moldovagaz, menționând că întreprinderea are nevoie de un audit pe administrare, pe corectitudinea administrării și pe eliminarea cheltuielilor abuzive.

Totodată, fostul deputat de la Partidul Platforma DA, Alexandru Slusari, a declarat cu două săptămâni în urmă că ideea delegării consilierului prezidențial Veaceslav Negruța în Consiliul de administrare al „Moldovagaz” este una greșită.

 

Distribuie:
Dacă ți-a plăcut acest material - te invităm să-l distribui pe rețelele de socializare pentru ca să afle și prietenii tăi.
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetelegram