social

/DOC/ Curtea de Apel a declarat inadmisibilă contestația Marinei Tauber depusă împotriva CEC privind excluderea ei din cursa electorală

03 decembrie 2021, ora 17:08
Distribuie:

Curtea de Apel Chișinău a declarat inadmisibilă contestația Marinei Tauber depusă împotriva Comisiei Electorale Centrale privind excluderea acesteia din cursa electorală pentru funcția de primar în municipiul Bălți.

„Acțiune declarată inadmisibilă”, se arată în documentul emis.

Demersul a fost depus în după-amiaza zilei de 2 decembrie de către aceasta. Marina Tauber a cerut instanței să anuleze hotărârea, motivând că aceasta este nefondată.

În cererea de chemare în judecată s-a menționat că, analizând motivarea hotărârii CEC din 1 decembrie, membrii partidului au constatat că organul electoral a emis un act administrativ individual ilegal. Prin urmare, avocații părții au considerat că Partidul „ȘOR” a fost vătămat în drepturile sale.

Asta după ce, miercuri, 1 decembrie, CEC a solicitat Judecătoriei Bălți să anuleze înregistrarea lui Tauber în cursa electorală pentru Primăria Bălți. Pro au votat 6 membri ai Comisiei, iar doi au declarat abținere.

Ședința de judecată cu privire la anularea înregistrării Marinei Tauber, candidata Partidului „ȘOR”, din cursa electorală pentru funcția de primar în orașul Bălți are loc în aceste momente la Judecătoria Bălți.

Distribuie:
Dacă ți-a plăcut acest material - te invităm să-l distribui pe rețelele de socializare pentru ca să afle și prietenii tăi.
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetelegram