/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spitale evacuate! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

Judecătoria Bălți a decis mutarea dosarului cu privire la excluderea Marinei Tauber din cursa electorală la Curtea de Apel Bălți

missing
03 decembrie 2021, ora 16:41

Magistrații Judecătoriei Bălți au decis mutarea dosarului cu privire la excluderea Marinei Tauber din cursa pentru funcția de primar în municipiul Bălți la Curtea de apel Bălți.

„Reieșind din faptul că a fost invocată strămutarea dosarului. Instanța nu are decât să transmită cauza civilă pentru a soluționa această solicitare instanța ierarhic superioară. Dosarul se transmite în ordin de urgență Curții de Apel Bălți”, a declarat magistrata Judecătoriei Bălți,  Natalia Costaș.

Potrivit informațiilor preliminare mutarea dosarului s-a decis din cauza unor conflicte de interese care ar exista între președintintele Judecătoriei și contra candidatul Marinei Tauber.

Aminitm că astăzi mai multe persoane au potestat în fața Judecătoriei Bălți, unde se examina solicitarea Comisiei Electorale Centrale privind anularea înregistrării Marinei Tauber, candidata Partidului „ȘOR”, din cursa electorală pentru funcția de primar în orașul Bălți. Natalia Costaș este judecătoarea care va examina solicitarea CEC.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram