politic

Arina Spătaru anunță ca va contesta în instanță hotărârea CEC privind organizarea turului doi al alegerilor de la Bălți. „N-au fost organizate din start bine”

06 decembrie 2021, ora 16:12
Distribuie:

Fosta deputată Arina Spătaru, cea căreia CEC i-a refuzat înscrierea în cursa pentru funcția de primar al municipiului Bălți, pentru că a colectat un număr insuficient de semnături în susținerea sa, anunță că va contesta la Curtea de Apel Chișinău hotărârea prin care s-a decis organizarea, peste două săptămâni, a turului doi de scrutin. 

„Aceste alegeri n-au fost organizate din start bine. Ele au fost total compromise. Aceste alegeri trebuie anulate!”, a anunțat Arina Spătaru într-o postare pe pagina de Facebook.

Comisia Electorală Centrală a anunțat în această după – amiază că turul doi al scrutinului local de la Bălți va avea loc în 19 decembrie. Acesta ar fi trebuit să aibă loc duminică, 5 decembrie, însă au fosts suspendate, după ce magistrații Judecătoriei Bălți, iar ulterior cei ai Curții de Apel au decis să anuleze înregistrarea Marinei Tauber de la PP Șor în calitate de concurent electoral.

Decizia primelor instanțe a fost m4enținută neschimbată și de Curtea Supremă de Justiție.

Distribuie:
Dacă ți-a plăcut acest material - te invităm să-l distribui pe rețelele de socializare pentru ca să afle și prietenii tăi.
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetelegram