/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, condiția NATO și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

/VIDEO/ Momentul în care autobuzul a tamponat 15 mașini, surprins de camera de bord a unui șofer

missing
08 decembrie 2021, ora 15:42

Momentul impactului când autobuzul tamponează 12 mașini parcate și trei care se aflau în deplasare a fost surprins de camera de bord a unui șofer aflat în trafic.

Amintim că astăzi, 8 decembrie, în jurul orei 12:25 pe strada Vasile Alecsandri din Capitală s-a produs un accident rutier în lanț. Potrivit informațiilor în autobuz nu se afla nimeni, însă în urma impactului trei persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale, iar două persoane în vârstă de 21 de ani au fost transportate la spital.

La fața locului au intervenit trei echipe de pompieri și salvatori pentru stingerea unui vehicul implicat în accident. Circumstanțele cazului urmează a fi stabilite.

Atenție, acest video conține limbaj licențios!

Sursa: Facebook/ Iurie Cojuhari

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram