/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 803: Explozii în Sumî și alertă în Europa! Ce ar face NATO, dacă Rusia va invada Moldova

/VIDEO/ UPDATE! Accident în lanț în Capitală. Un autobuz a tamponat 15 autovehicule, iar două persoane în vârstă de 21 au fost transportate la spital

missing
08 decembrie 2021, ora 13:52

Un accident în lanț s-a produs astăzi, 8 decembrie pe strada Vasile Alecsandri din Capitală.  Un autobuz a tamponat 12 automobile ce erau parcate în zonă și trei ce se aflau în deplasare. În urma impactului trei persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale, iar două persoane în vârstă de 21 de ani au fost transportate la spital.

La fața locului au intervenit trei echipe de pompieri și salvatori.

În urma accidentului au avut de suferit trei persoane care se aflau în preajmă. Pompierii au acordat primul ajutor, după care persoanele au fost predate medicilor pentru îngrijiri medicale.

De asemenea, salvatorii au efectuat decuplarea bornelor la trei autovehicule afectate și au intervenit pentru stingerea unui vehicul implicat în accident. Circumstanțele cazului urmează a fi stabilite.

Potrivit informațiilor preliminare, accidentul s-ar fi produs din cauza unui autocar căruia i-ar fi cedat frânele.


Sursa: Facebook/ Типичная Молдова

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram