Război în Ucraina, ziua 85: Filmare de la Azovstal, risc de foamete, lege marțială, mobilizare și întâlnire la New York

Bătrânii noștri

/VIDEO/ TV8 a bătut din nou la ușa eroilor campaniei „Bătrânii noștri”. Am mers cu daruri la Elena Popa de la Verejeni

15 mai 2021, ora 07:30
Distribuie:

De Sfintele sărbători pascale, TV8, împreună cu voluntarii de la asociația obștească „Laolaltă”, și angajații de la Hamal.md a bătut, din nou, la ușa eroilor campaniei „Bătrânii noștri”. La Verejeni, Telenești, unde locuiește Elena Popa, ne-a întâmpinat doar sora eroinei. De la ea am aflat că bătrâna, care fusese imobilizată la pat din cauza șoldului fracturat, a revenit la spital, după difuzarea reportajului.

„Avem mai multe daruri pentru sora DVS. Bodaproste, vă mulțumim din suflet.”

Cadourile au fost adunate după ce istoria Elenei Popa a fost arătată la TV8, iar voi, telespectatorii noștri, nu ați rămas indiferenți la necazul femeii și ați întins o mână de ajutor.

„Ne-au pășit pragul oameni străini și oameni din sat cu suflet mare. Ne-au adus un cadou principalul sprijin cu care va merge prin ogradă, sperăm”.

Au surprins-o cu daruri importante și partenerii campaniei – compania Metro și Fundația Felicia „Grin-Farm”.

După ce am lăsat darurile, am trecut și pe la spital raional Telenești. Din cauza pandemiei, nu ni s-a permis să intrăm, dar medicii ne-au asigurat că bătrâna se simte mult mai bine și că în curând va reveni acasă. Mulțumim echipei de voluntari ai Asociației Obștești „Laolaltă”, care a fost alături de TV8, mobilizând oamenii să doneze pentru a face traiul mai ușor eroilor noștri, partenerilor Fundația Felicia „Grin-Farm” și METRO, dar și Hamal.md, pentru tot ajutorul oferit.

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram