/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 842: Explozii la Kiev și Ceasov Iar. Zelenski și Biden discută despre China

social

/VIDEO/ Sătenii din Naslavcea, speriați de rachetă și îngroziți de riscul inundațiilor. „Vom înota ca șoarecii”

05 noiembrie 2022, ora 21:00

După explozia unei rachete lângă Naslavcea, 21 de case au fost afectate, printre care și școala din sat. Suma prejudiciului se ridică la 68 de mii de lei, a anunțat primarul localității. Norul de fum, produs de explozie, a fost surprins cu un aparat de fotografiat de un tânăr care venise să imortalizeze peisajele uimitoare din sat. Judecând după poză, putem deduce că deflagrația a avut loc aproape de renumita insulă, cunoscută ca fiind Inima Nistrului. Am mers în Naslavcea a doua zi după acest incident și am vorbit cu martorii oculari, în mare parte bătrâni singuratici. Mulți încă aveau noduri în gât și lacrimi în ochi când povesteau despre cum racheta le-a trecut deasupra capului. Se tem ca un asemenea incident să nu se repete, dar și mai tare se tem de inundații, în cazul în care barajele de pe Nistru vor fi distruse, într-un nou atac. 

O rachetă a explodat lângă „Inima Nistrului”

Racheta a explodat nu departe de locul cunoscut ca fiind Inima Nistrului. Explozia a fost resimțită în special de primele două rânduri de case, amplasate pe malul râului. 21 de locuințe au fost afectate de valul puternic al deflagrației, la unele oalele au fost aruncate la pământ, la altele - geamurile s-au făcut țăndări. Gospodăria mătușii Evghenia a avut, probabil, cel mai mult de suferit. Valul exploziei i-a distrus nu doar veranda, dar și ferestrele din interior. „Aici și în partea din față, da? Peste tot. Aici niciun geam nu a rămas întreg. Totul s-a distrus, aici una doar a rămas.”, ne spune femeia. Ne-a arătat gălețile pline cu cioburi de sticlă, pe care le umpluse de dimineață. „Priviți câtă sticlă spartă. Toate geamurile. Și oalele de pe acoperiș sunt distruse. Au venit de la primărie și au făcut la loc. Le mulțumesc pentru asta. Aici însă nu știu ce este de făcut.”

Frica este sentimentul care nu o lasă-n pace după ce racheta a explodat lângă satul ei. În prima noapte după incident, practic nu a închis un ochi. „Nici nu m-am dezbrăcat. - Vă era frică? - Mi-era frică. Mă temeam să nu se spargă barajul. - Locuiți de una singură? - Singură sunt.”

Mătușa Evghenia ne arată pabugele

Mătușa Evghenia se teme nu doar de explozia rachetelor, dar și de riscul inundațiilor. „Ne este frică să nu se spargă barajul. - Și dacă acest lucru se întâmplă... - Vom înota ca șoarecii. - Trebuie rapid să vă împachetați și să părăsiți localitatea. - Cum să ieșim de aici? Dacă apa vine pe acolo, este o adâncitură, o acoperă și suntem ca pe o insulă.”

Sătenii, îngroziți de căderea rachetei

Nu departe de această casă, găsim o altă locuință, la fel afectată de suflul exploziei. Rudele mătușii Mila s-au grăbit să pună la loc acoperișul ca să nu dea ploile. Femeia era afară când racheta a trecut deasupra casei, după care s-a prăbușit în râu, unde a și explodat. „Mă uit spre cer și văd că zboară o rachetă foarte mare. Chiar peste capul meu. Stăteam aici și chiar peste capul nostru a trecut. S-a îndreptat încolo și acolo a și explodat. Au fost flăcări, apoi mult de fum. Iată acolo, chiar deasupra capului, deasupra capului.”, își amintește femeia. 

Nepotul ei a venit într-un suflet și a luat-o cu mașina, fără să mai încuie casa. S-au dus pentru o oră într-un loc mai sigur, tot uitându-se spre zona centralei hidroelectrice, care ar și fost ținta atacurilor cu rachete din 31 octombrie.

Se teme de inundații și Oleg Petru, un alt sătean care locuiește în prima linie de case, grădina sa fiind la hotar cu malul râului. „Pericol mare dacă se distruge barajul. -A fost cineva să vă explice, dacă vor fi cumva evacuări...? -Nimic. Totul e liniște.”

Deși are o vedere slabă, bărbatul a reușit să observe racheta care i-a trecut deasupra capului. Credea că va exploda și s-a așezat în pirostrii: „Când vezi așa ceva că zboară chiar deasupra capului, apoi urmează explozia și valul ajunge și la tine... M-am pus în pirostrii când am auzit deflagrația. Ne-a salvat faptul că malul este abrupt. Dacă ar fi căzut alături, prin grădini, era să fie o nenorocire mare.”  

VERONICA GHERBOVEȚCHII, jurnalistă TV8

Ne aflăm nu departe de locul unde rachetă rusească a fost distrusă de militarii ucraineni. La o zi distanță, vedem că aici este liniște, doar prezența unei patrule a poliției de frontieră, la intrare spre râu, mai sugerează despre incidentul militar de ieri.

Racheta aparține rușilor, declară oficialii

Mai aproape de sfârșitul satului, locuiește acest bărbat împreună cu fiul său. Cei doi nu erau convinși că racheta aparținea rușilor. Ba mai mult. Nu credeau că a fost doborâtă. Au văzut-o, mai degrabă, ca fiind fără energie, aflându-se în cădere liberă. „Părea un zgomot ca de la un avion reactiv. Credeam că s-au ciocnit și cădeau. Apoi văd o rachetă, partea din față. Era de un cenușiu închis. Avea o traiectorie haotică. Începuse să se clatine, și-a încetinit deplasarea și a căzut pe aici. După insulă, chiar în apă a căzut. Își pierduse din forță, de parcă nu mai avea putere, pentru că-și pierduse resursele. Doar a căzut în apă și gata. Am văzut-o clar. - Nu a fost distrusă din zbor? - Cine să o lovească? Nu era o rachetă distrusă”, își amintește momentul bătrânul. 

De partea cealaltă, atât ministra de Interne, cât și ministrul Apărării susțin că racheta este de producție rusească, având și dovezi în acest sens. 

21 de case au fost afectate

Cei care au avut de suferit de pe urma deflagrației urmează să fie despăgubiți de primăria din sat. În funcție de valoarea pagubelor, se va decide dacă autoritățile sunt capabile să dea banii din sursele proprii sau să ceară ajutor de la raion.

Satul Naslavcea este considerat cel mai de nord punct al Moldovei, la graniță cu Ucraina, fiind populat în proporție de 86 la sută de ucraineni. De-a lungul anilor, unii dintre ei au plecat în țara vecină unde și-au găsit un rost în viață. Dar, după declanșarea războiului, au fugit de urgie și au revenit în satul de baștină, în căutarea liniștii și a siguranței. Explozia rachetei le-a dat lumea peste cap. „Nu știm cum să trăim în continuare. -V-ați așteptat că și în Moldova vor cădea rachete? - Nu. Credeam că este un loc sigur. Am venit aici, casele noastre sunt aici, ne-am întors acasă, credeam că suntem în siguranță. Satul se află în nordul țării, dar s-a dovedit că nici aici nu suntem în siguranță. - Cum credeți, cui aparține racheta? - Este evident - o rachetă rusească. Aceleași rachete care bombardează Ucraina”, este de părere o femeie refugiată. 

Risc de inundații în zona de Nord? 

Imediat după explozia acestei rachete, care ar fi țintit spre hidrocentralele amplasate în Ucraina, pe râul Nistru, multă lume s-a întrebat ce se va întâmpla dacă aceste baraje vor fi, în cele din urmă, distruse, în cazul unor altor eventuale bombardamente. Conform imaginilor de pe satelit, barajul de la Naslavcea, la care Moldova nu are acces, fiind un obiect al negocierilor, este cel mai aproape de satul Naslavcea. Distanța aproximativă, pe linie dreaptă, de prima linie de case este 2,7 km. Iar dacă vorbim în timp atunci se află la 5 minute distanță. La circa 13 kilometri distanță se află Centrala Hidroelectrică de acumulare și deja Centrala Hidroelectrică numărul 1, din Novodnestrovsk. Cât de real este riscul ca în zona de nord a țării să se producă inundații și ce vor face autoritățile, în acest caz? „Guvernul are câteva scenarii.”, declară Ana Revenco. 

Incidentul militar de la Naslavcea este investigat de procurori, care-și vor expune versiunea după ce vor încheia cercetările.

Un reportaj de Veronica Gherbovețchii
Imagine și montaj de Vlad Glinjan

/EXCLUSIV/ „A fost complicat, dar vesel”: Imagini din culisele filmărilor „Dă-mă mamă după Iura”, lansată de Magnat și Feoctist
/EXCLUSIV/ „A fost complicat, dar vesel”: Imagini din culisele filmărilor „Dă-mă mamă după Iura”, lansată de Magnat și Feoctist
/PROMO/ Capcanele muncii peste hotare - sâmbătă, de la 19:45, la „Moldova gândește”
/PROMO/ Capcanele muncii peste hotare - sâmbătă, de la 19:45, la „Moldova gândește”
/VIDEO/ Alertă cu bombă într-un avion cu destinația Chișinău! Zborul nu era autorizat, iar la bord se aflau simpatizanți Șor
/VIDEO/ Alertă cu bombă într-un avion cu destinația Chișinău! Zborul nu era autorizat, iar la bord se aflau simpatizanți Șor
/VIDEO/ Plahotniuc la Moscova: Strategie de supraviețuire sau capcană politică?
/VIDEO/ Plahotniuc la Moscova: Strategie de supraviețuire sau capcană politică?
/VIDEO/ Potop pe Arena Națională după concertul Coldplay: Furtuna și grindina au făcut prăpăd în capitala României
/VIDEO/ Potop pe Arena Națională după concertul Coldplay: Furtuna și grindina au făcut prăpăd în capitala României

Trei răniți și mașini boțite rău, în urma unei ciocniri violente la Ocnița. Cine s-ar face vinovat

missing
14 iunie 2024, ora 22:41

Grav accident la Ocnița. Trei persoane au ajuns la spital, după ce două mașini s-au ciocnit violent. Potrivit poliției, totul s-a întâmplat între localitățile Paladea și Ruseni.

Preliminar, s-a constatat că un bărbat de 55 de ani, conducând o mașină VAZ, a ieșit pe contrasens în timp ce se afla într-o curbă și s-a ciocnit cu un alt automobil de marca Hyundai. Acesta era condus regulamentar de către un bărbat de 65 de ani, care avea ca pasageră o femeie în vârstă de 64 de ani.

În urma accidentului rutier, șoferul și pasagera din Hyundai, dar și conducătorul auto din VAZ, au fost transportați la spital pentru îngrijiri medicale.

Alte circumstanțe legate de producerea accidentului rutier sunt în curs de stabilire.

Procuratura pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale a deschis un dosar penal în cazul fostul șef al Marelui Stat Major, Igor Gorgan, acuzat de spionaj în favoarea Rusiei. / Evaziune fiscală de aproape 20 de milioane de lei. Este vizată o rețea de restaurante din țară. Aceștia evitau să dea bonul fiscal clienților, iar banii în numerar nu îi reflectau în evidența contabilă. / Peste zece localități din raionul Orhei, Cahul și Ceadâr Lunga sunt și astăzi parțial în beznă, după ploaia și furtuna puternică de acum aproape două zile. Între timp, meteorologii au emis un nou Cod galben de instabilitate atmosferică.
Știri cu Angela Gonța
Știri cu Angela Gonța
Furtuna și ploaia puternică de aseară a făcut două victime. O copilă de 13 ani, dar și regizorul Arcadie Spoială au murit striviți de copaci. Zeci de localități din țară rămân în beznă și la această oră. În capitală a fost anunțată situație de forță majoră. /Gheorghe Cotorobai, învinuit de răpirea și uciderea cu deosebită cruzime a tânărei din Orhei, însărcinată, s-a mai ales cu un capăt de acuzare. Acesta este învinuit de viol. Procurorii au cerut astăzi prelungirea mandatului de arest cu încă 30 de zile. /Politicieni moldoveni au sărbătorit, astăzi, ziua Rusiei chiar în centrul Chișinăului. Deputații, asociați cu fugarul Ilan Șor, dar și fostul premier Vasile Tarlev au onorat invitația ambasadei Rusiei de a participa la recepția organizată cu ocazia sărbătorii.
Știri cu Angela Gonța
Știri cu Angela Gonța
Ploile puternice au făcut prăpăd în mai multe raioane din țară. Sute de hectare de floarea de soarelui, viță de vie, porumb și grâu au fost distruse. /Încă o persoană a fost arestată în dosarul INTERPOL. Aceasta va sta după gratii 30 de zile, dar procurorii nu spun despre cine este vorba. /După câteva tergiversări a finalizării lucrărilor de pe strada Mihai Viteazul, primăria anunță o soluție de alternativă pentru ambuteiajele imense din zonă- un nou traseu care să ocolească zona șantierului.
Știri cu Angela Gonța
Știri cu Angela Gonța
Partidele europene de centru-dreapta şi de extremă-dreapta au obținut cel mai mare număr de locuri la alegerile de duminică. Conservatorii din Partidul Popular European își păstrează primul loc în Parlamentul European. / Tatăl care și-ar fi violat fiica vitregă de 11 ani, care ulterior a rămas însărcinată și a născut, va ajunge pe banca acuzaților. Dosarul penal pe numele acestuia a fost transmis în instanța de judecată. / Apă-Canal Chișinău cere scumpirea apei. Tariful propus pentru apă și canalizare este cu 6 lei mai mare decât cel actual.
Știri cu Angela Gonța
Știri cu Angela Gonța
lan Șor și politicienii afiliați lui au fost incluși în categoria „organizațiilor și persoanelor periculoase” de compania care deține rețeau Faceebok și Instagram. Șor amenință Meta cu judecata. / Fostul deputat moldovean, Vadim Vacarciuc, a fost arestat în SUA. Acesta este acuzat de utilizarea neautorizată a documentelor. / Anchetă internă la Ministerul Culturii, după ce unii membri ai ansamblului Joc au dansat la un eveniment organizat la Sankt Petersburg, la care a participat și fugarul Ilan Șor.
Știri cu Angela Gonța
Știri cu Angela Gonța
Șeful biroului Interpol Moldova a fost băgat după gratii pentru 30 de zile. Viorel Țentiu este acuzat că face parte dintr-o grupare ce a asigurat refugiu în Republica Moldova pentru persoane influente date în căutare de Interpol. / Generalul acuzat că a spionat pentru ruși a ajuns și în vizorul justiției. Procuratura Generală anunță că-l investighează pe fostul șef al Marelui Stat Major, Igor Gorgan, iar președintele Parlamentului cere procurorilor să facă publice mai multe detalii. / De astăzi moldovenii pot purta toate actele în telefon. Statul a lansat aplicația numită EVO, obligând și instituțiile să recunoască autenticitatea documentelor digitale. Câte acte încap într-un smartphone?
Știri cu Angela Gonța
Știri cu Angela Gonța
Scandal uriaș de spionaj în Armată. Fostul şef al Statului Major al R. Moldova, Igor Gorgan, ar fi informator al spionajul militar rusesc. Sunt datele unei investigații The Insider. Președinția a condamnat actul de trădare. / Au apărut mai multe nume în dosarul schemei de corupție privind manipularea datelor INTERPOL. Printre bănuiți ar fi șeful biroului Interpol din Moldova,șeful Inspectoratului pentru Migrație, un fost viceministru al Justiției și un avocat. Informațiile nu au fost confirmate de autorități. / În India au avut loc cele mai masive alegeri din lume. Au fost 44 de zile de vot, iar la urne au fost chemaţi aproape un miliard de alegători.
Știri cu Angela Gonța
Știri cu Angela Gonța
Milioane de dolari pentru a ajuta persoane date în căutare de Interpol să obțină azil sau statut de refugiat în Republica Moldova. Procuratura Anticorupție anunță că au fost reținuți patru funcționari de la noi. / Percheziții într-un dosar de corupție la oficiile Serviciului Fiscal din Bălți și raioanele Florești, Fălești, Soroca și Șoldăneși. Oamenii legii au ridicat un milion 500 de mii de lei. / A început sesiunea de Bacalaureat. Primii au intrat în febra examenelor absolvenții de lidceu din școlile alolingve.
Știri cu Angela Gonța
Știri cu Angela Gonța
Noi percheziții la partidele afiliate lui Ilan Șor. Procurorii au mai ridicat trei milioane de lei de la oamenii din anturajul oligarhului fugar și spun că acesta a pus în aplicare o nouă schemă ilegală de a aduce bani în Republica Moldova. / Ședință de judecată cu proteste și o alertă cu bombă. S-a întâmplat la Judecătoria Centru, cu sediul Buiucani, unde a avut loc o nouă şedinţă în dosarul bașcanei Găgăuziei. Organizatorii dau vina pe poliție pentru alerta cu bombă. / Președintele ucrainean acuză China că ajută Federația Rusă să compromită Summitul de pace privind Ucraina. Evenimentul este programat pentru jumătatea acestei luni, în Elveția.
Știri cu Angela Gonța
Știri cu Angela Gonța
Președinta, Maia Sandu și premierul Dorin Recean vor fi audiați în calitate de martori în dosarul concesionării Aeroportului Internațional Chișinău. Cum a reacționat Președinția? Un polițist a fost făcut colonel după ce a refuzat mită de 20 de mii de dolari. Operațiunea CNA s-a soldat cu reținerea unei femei de afaceri din Ucraina. Germania mai oferă 14 blindate ”Pirahna” Republicii Moldova. Anunțul a fost făcut de ministrul Apărării de la Berlin după ce omologul său de la Chișinău i-a arătat dorările armatei naționale.
Știri cu Angela Gonța
Știri cu Angela Gonța
CSP a ales un procuror general. Câștigătorul concursului este Ion Munteanu. Acesta urmează să fie numit în funcție de șefa statului. /Râuri pe mai multe străzi din capitală după ploile torențiale. Șoferii surprinși de șuvoaie au trecut prin momente de calvar. Între timp, meteorologii au prelungit codul galben de vreme rea. /Dezinformarea publică ar putea fi tratată drept trădare de patrie! Legea propusă de PAS este criticată dur de opoziție, care spune că e un instrument de luptă cu politicienii și presa incomodă.
Știri cu Angela Gonța
Știri cu Angela Gonța
Secretarul de stat al SUA, Antony Blinken, este la Chișinău. Acesta a anunțat că Statele Unite ne acordă 50 de milioane de dolari pentru curățarea justiției, lupta cu dezinformarea și alegeri libere. Sosirea oficialului a fost marcată de proteste. / O nouă licitație pentru închirierea spațiilor comerciale de la aeroport. Autoritățile au schimbat regulile concursului. / Vom avea mai mulți militari de carieră. Guvernul a aprobat fondarea Colegiului Militar. Noua instituție se deschide la 1 septembrie.
Știri cu Angela Gonța
Știri cu Angela Gonța
Încă un judecător, achitat în dosarul Laundromat, așteaptă despăgubiri de 300 de mii de lei de la stat. Este vorba despre magistratul Mihail Moraru, care a solicitat 1 milion 250 de mii de lei cu titlu de prejudiciu moral. / Guvernul a anunțat cifrele programului guvernamental Prima casă Plus. Acesta va fi accesibil din luna iulie și va putea fi accesat de mai multe categorii de persoane. / A fost lansată platforma de înregistrare prealabilă pentru persoanele care vor vota peste hotare. Cum funcționează aceasta?
Știri cu Angela Gonța
Știri cu Angela Gonța
Doctoriță din Chișinău condamnată pentru malpraxis. Aceasta a fost găsită vinovată de tratarea superficială a situației medicale a unei gravide, care s-a soldat, în consecință, cu traumarea nou-născutului. / Probleme cu legea și pentru doi medici de la Orhei. Sunt suspectați că eliberau certificate medicale contra unor sume de până la 1 mie 500 de lei și au fost astăzi percheziționați de ofițerii CNA. / Mașinile electrice vor avea plăcuțe verzi cu numere de înmatriculare. Cât costă schimbarea acestora?
Știri cu Angela Gonța
Știri cu Angela Gonța
Șefa Procuraturii Anticorupție este așteptată în Parlament, pentru a oferi explicații în cazul învinuirilor aduse fostei membre a Comisiilor Prevetting și Vetting, care și-a dat demisia. Deputații vor să știe mai exact, care sunt dovezile că Tatiana Răducanu ar avea legătură cu fugarii Veaceslav Platon și Ilan Șor. / Încă un judecător, cercetat în dosarul Laundromat pentru complicitate la spălarea banilor, și scos ulterior de sub urmărire penală, va fi despăgubit de stat. Acesta va primi jumătate de milion de lei. / Ministerul Educației cere pedepse pentru ultragierea personalului didactic. Se întâmplă la câteva zile după ce directoarea unei școli și-a pus capăt zilelor, după ce a fost atacată și denigrată de un grup de părinți.
Știri cu Angela Gonța
Știri cu Angela Gonța
Scandalul din justiție a ajuns la CNA! Procuratura Anticorupție susține că mesajele dintre Platon și Colenco despre fosta judecătoare Tatiana Răducanu se aflau de peste cinci ani în computerul de serviciu al unui ofițer de acolo. / Deținutul politic, Victor Pleșcanov, a fost pus în libertate de autoritățile separatiste de la Tiraspol. Semnarea actului de grațiere a avut loc cu o zi înainte de întrevederea de astăzi a vicepremierului Serebrian cu șeful diplomației regiunii. / Și-au transformat casa într-o speluncă de droguri. Un cuplu din capitală cultiva marihuana în apartament. Bărbatul a fost reținut de poliție.
Știri cu Angela Gonța
Știri cu Angela Gonța
Parlamentul a acceptat demisia Tatianei Răducanu din Comisiile Prevetting și Vetting. Președintele Legislativului susține, însă, că Răducanu s-a grăbit cu demisia și critică scrisoarea Procuraturii Anticorupție și activitatea Veronicăi Dragalin. / Ex-judecătorul Gheorghe Marchitan, cercetat în dosarul „Laundromat”, rămâne vinovat, dar scapă basma curată. Curtea de Apel Chișinău a menținut sentința primei instanțe. Magistratul a scăpat de răspundere penală din cauza expirării termenului de prescripție. / Incendiu la un service auto de pe strada Calea Basarabiei din capitală! Cinci echipaje de pompieri au intervenit pentru a lichida flăcările.
Știri cu Angela Gonța
Știri cu Angela Gonța
A fost ultima zi în care pretendenții la funcția de procuror general și-au putut depune dosarele. Sunt patru candidați la șefia Procuraturii Generale. / Încă o tranzacție cu banii lui Șor zădărnicită! Oamenii fugarului Ilan Șor au încercat să aducă de la Moscova echivalentul a peste două milioane de lei. Au rămas, însă, fără bani, la scurt timp după aterizarea la Chișinău. / Procuratura Anticorupție confirmă autenticitatea scrisorii, în care membra comisiei Pre-Vetting și Vetting, Tatiana Răducanu, este suspectată de legături cu fugarii Platon și Șor. Iar șefa statului cere probe pentru aceste acuzații.
Știri cu Angela Gonța
Știri cu Angela Gonța
Încă 30 de zile de arest pentru bărbatul suspectat de răpirea și uciderea cu deosebită cruzime a tinerei de la Orhei. Individul refuză în continuare să colaboreze cu ancheta și se declară nevinovat. / Scandal în justiție! Membra comisiei pre-vetting și evaluare a procurorilor, Tatiana Răducanu, a demisionat. Asta- după ce în spațiul public a apărut un document semnat de șefa Procuraturii Anticorupție, în care se menționează că Răducanu e investigată pentru acțiuni de corupție în interesele lui Platon și Șor. / Maladie periculoasă în capitală. Un copil de patru ani s-a îmbolnăvit de tetanos. Micuțul nu a fost vaccinat.
Știri cu Angela Gonța
Știri cu Angela Gonța
Creştinii ortodocşi își pomenesc astăzi morții. Oamenii au mers la cimitire pentru a cinsti memoria celor trecuţi în nefiinţă. La cimitirul „Sfântul Lazăr” din Chişinău, cel mai mare din Europa, au venit mii de oameni. /Serviciul Meteorologic de Stat a emis Cod Galben de îngheț. Acesta intră în vigoare astăzi, și este valabil până pe 16 mai. Între timp, agricultorii spun că din cauza vremii, culturile de toamnă s-au dezvoltat rapid, dar nu calitativ și vom avea roadă mai puțină. /În anul 2023 au fost constatate peste 700 de mii de contravenţii, în creștere cu 75 de mii față de anul precedent. Cele mai multe nereguli au fost în traficul rutier.

/VIDEO/ Arcadie Spoială, victima furtunii violente: Cunoscutul regizor moldovean a murit la 36 de ani
/VIDEO/ Arcadie Spoială, victima furtunii violente: Cunoscutul regizor moldovean a murit la 36 de ani
/PROMO/ Capcanele muncii peste hotare - sâmbătă, de la 19:45, la „Moldova gândește”
/PROMO/ Capcanele muncii peste hotare - sâmbătă, de la 19:45, la „Moldova gândește”
/VIDEO/ Artiștii, în doliu după vestea tristă despre Arcadie Spoială. Irina Rimes: „Vei rămâne o amintire frumoasă în viețile multora”
/VIDEO/ Artiștii, în doliu după vestea tristă despre Arcadie Spoială. Irina Rimes: „Vei rămâne o amintire frumoasă în viețile multora”
/VIDEO/ Scene dramatice la Briceni, la frontiera cu Ucraina: Sunt zile când trec ilegal câte 14 persoane. Sunt prinși direct pe câmpuri
/VIDEO/ Scene dramatice la Briceni, la frontiera cu Ucraina: Sunt zile când trec ilegal câte 14 persoane. Sunt prinși direct pe câmpuri
/VIDEO/ Copila ucisă de un tei, în urma furtunii, era la plimbare cu o prietenă. Ce spune mama fetei de 13 ani
/VIDEO/ Copila ucisă de un tei, în urma furtunii, era la plimbare cu o prietenă. Ce spune mama fetei de 13 ani

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram