social

Mișcare după mișcare... Ministrul Spînu ironizează pe seama lui Ceban: „Trăiască alternativa!”

30 decembrie 2021, ora 10:57
Distribuie:

Ministrul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale, Andrei Spînu ironizează pe seama primarului general al Capitalei, Ion Ceban. „Trăiască alternativa”, a scris Spînu pe pagina sa de Facebook.

După ce socialistul Ceban a anunțat că lansează Mișcarea Alternativă Națională, fără să ofere și alte detalii, Spînu a scris ironic că ar fi bine să lanseze și el o mișcare, care ar avea cu ce se ocupa în Capitală.  

„M-am gândit că înainte de Anul Nou e timpul să lansez Mișcarea Alternativa pentru Chișinău. Alternativa pentru Chișinău se va ocupa de criza ambuteiajelor, deszăpezirea străzilor, lupta cu mafia imobiliară, suport pentru asociațiile locative, și da, mai mult SmartCity. Trăiască alternativa!”, a scris Spînu.

Nu este pentru prima dată când cei doi își aruncă replici acide. Anterior, Ceban l-a numit pe Spînu „prințes al gazelor”, iar ultimul le-a sugerat cetățenilor „să nu fie ca Ion” chiar dacă se enervează. 

Distribuie:
Dacă ți-a plăcut acest material - te invităm să-l distribui pe rețelele de socializare pentru ca să afle și prietenii tăi.
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetelegram