Război în Ucraina, ziua 123: La Kiev s-a tras cu rachete care pot parcurge o distanță de până la 5,5 mii de km

social

Tiraspolul a anulat codul roșu de pericol terorist în regiune și a instituit un nivel galben de alertă

25 mai 2022, ora 10:26
Distribuie:

Pretinsele autorități de la Tiraspol au anulat codul roșu de pericol terorist în regiune și au instituit cod galben. Potrivit presei din regiunea transnistreană un document în acest sens a fost semnat de către pretinsul lider de la Tiraspol Vadim Krasnoselski.

Potrivit documentului, codul galben de amenințare teroristă în regiune a fost instituit pe o perioadă de 15 zile. În acest context, și Universitatea de la Tiraspol renunță la regimul de studii online, iar potrivit presei locale, studenții urmează să susțină examenele în auditorii.

TV8.md reamintește că pretinsele autorități de la Tiraspol au instituit cod roșu de pericol terorist pe datat de 26 aprilie, după ce în regiune au avut loc mai multe provocări.

Ulterior, pe 10 mai, codul roșu de pericol terorist a fost prelungit până pe data de 25 mai. 

Provocările în stânga Nistrului au început în seara zilei de 25 când a avut loc o explozie în sediul Serviciului de Securitate de la Tiraspol, așa zisul MGB. Presa din stânga Nistrului a scris că ar fi vorba de un atac cu lansatoare de grenade și că nu s-au înregistrat victime. 

La doar o zi distanță au avut loc explozii în orășelul Maiac, raionul Grigoriopol, din stânga Nistrului. Ținta ar fi fost două antene de radiotelecomunicații, construite în anii `60, care au fost aruncate în aer. 

Abonează-te la pagina de Telegram TV8.md pentru a fi la curent: t.me/tv8md

Acțiuni provocatoare la Tiraspol: Cocktailuri Molotov, aruncate în clădirea Comisariatului militar

13 mai 2022, 08:05

Provocări în stânga Nistrului: Tiraspolul anunță că a doborât o dronă încărcată cu material explozibil

03 mai 2022, 16:05

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram