Război în Ucraina, ziua 133: Rusia amintește de armele sale nucleare. UE: Livrarea de gaz ar putea fi întreruptă complet

social

/VIDEO/ Femeia și concubinul ei, care au ucis o fetiță de doi ani la Ciocana, în fața magistraților. Procurorii cer prelungirea arestului

26 ianuarie 2022, ora 11:50
Distribuie:

Femeia și concubinul ei, care la sfârșitul lunii octombrie au ucis cu o deosebită cruzime o fetiță de doi ani la Ciocana, au fost aduși astăzi din nou în fața magistraților. Judecătorii de la Ciocana urmează să se expună asupra prelungirii măsurii de arest. Procurorii îi vor pe cei doi indivizi după gratii pentru încă 30 de zile. 

Primul care a fost adus încătușat și escortat de polițiști la Judecătoria Ciocana a fost iubitul tinerei, care fi complice la crimă. Deși a fost asaltat cu întrebări, acesta nu a făcut nicio declarație pentru presă, intrând direct în sala de ședințe. 

În prezent, instanța se află în deliberare. 

Crima s-a produs sâmbătă, 30 octombrie, iar corpul neînsuflețit al micuței a fost descoperit duminică, după ce cei doi făptași au încercat să îi ducă pe oamenii legii pe o pistă greșită.

Copila a murit în chinuri groaznice. Potrivit expertizei medico legale, decesul a survenit în urma traumatismului cranio – cerebral și contuziilor organelor interne. Copilul avea și mai multe leziuni grave la nivelul pielii, iar pe spate – semne că ar fi fost înfipt cu furculița.

Potrivit poliției, minorul fusese lăsa în grija celor doi indivizi din data de 27 octombrie.

 

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram