Război în Ucraina, ziua 126: Schimb de prizonieri și summit NATO cu participarea lui Zelenski. Bloc atacat la Nikolaev

timp liber

LIVE la TV8 în Moldova: Lista artiștilor care vor evolua la al doilea telemaraton internațional "Save Ukraine/#StopWar"

28 mai 2022, ora 11:56
Distribuie:

Duminică, 29 mai, de la ora 21:00, va avea loc cel de-al doilea telemaraton internațional de caritate Save Ukraine - #StopWar, care va uni peste 20 de țări ale lumii și va aduna peste 50 de participanți. Artiștii vor cânta live din Kiev, precum și din Berlin.

Maratonul va putea fi urmărit inclusiv pe pagina de Facebook a postului de televiziune TV8, care este unul din partenerii media din Republica Moldova. 

Evenimentul va fi difuzat în piețele mai multor orașe și capitale din lume. De asemenea, participanții direct de pe teren vor putea sprijini Ucraina prin trimiterea de donații pentru a rezolva cele mai mari probleme umanitare cauzate de invazia militară a Federației Ruse pe teritoriul Ucrainei sau prin achiziționarea de suveniruri.

Printre artiștii care vor participa se numără Okean Elzî, Tina Karol, The Hardkiss, MONATIK, Beissoul & Einius, Antitila, ONUKA, alyona alyona și mulți alții. 

De asemenea, invitați speciali ai evenimentului vor fi și câștigătorii „Eurovision 2022” – Kalush Orchestra, care a zguduit lumea cu piesa „Stefania” și a adus Ucrainei o victorie atât de importantă și de dorită pe plan cultural.

Organizatorii contează pe un mare sprijin nu numai din partea telespectatorilor, ci și a activiștilor care vor ieși în stradă în orașele lor și vor sprijini telemaratonul. 

„Acum este important să folosim orice ocazie pentru a vorbi cu voce tare despre Ucraina, ucraineni și nevoile noastre, să batem la guvernele europene și să ridicăm probleme importante. Doar așa putem câștiga”, spun organizatorii.

Reamintim că telemaratonul va fi difuzat de toate canalele TV și platformele care difuzează United News din Ucraina, inclusiv Kyivstar TV, precum și versiunile internaționale ale canalelor TV. Pe YouTube, difuzarea va fi disponibilă utilizatorilor din întreaga lume pe paginile 1 + 1 și Atlas.

Maratonul va putea fi urmărit la canalele tv din Estonia (EBR), Lituania (LTR), Republica Cehă (CT2), Georgia (GPB\First), Albania (RTSH 2), Muntenegru, Slovenia , Letonia  (LTV), Croația (HRT), Slovacia (RTVS), Austria (Puls 4), Cipru, Canada (OMNI) și altele (lista este completată https://saveukraine.1plus1.ua).

Evenimentul este implementat de 1 + 1 media, echipa festivalului Atlas, Public și cu sprijinul operatorului național de telefonie mobilă Kyivstar, Ministerul Culturii și Politicii Informaționale, Ministerul Afacerilor Externe și Ministerul Social Politică.

Inspiratorii ideologici ai proiectului sunt festivalul Atlas și Kyivstar.

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram