Război în Ucraina, ziua 217: Mesajul lui Zelenski pentru Putin și rezultatele referendumului. CIA: Armata rusă are multe probleme

diaspora

O moldoveancă a murit în Italia. Femeia s-a stins după ce a fost lovită de o mașină

31 ianuarie 2022, ora 17:31
Distribuie:

O moldoveancă a avut parte de un sfârșit cumplit în Italia. Femeia, în vârstă de 61 de ani, a murit după ce a fost lovită de o mașină pe o stradă din localitatea Prignano. 

Nenorocirea s-a produs duminică dimineață. Femeia se deplasa singură, pe jos, prin localitate, când a fost lovită din spate de un Fiat Panda. La volanul mașinii se afla un bătrân din același orășel. Acesta le-a spus polițiștilor că a fost orbit de lumina soarelui. Bărbatul este anchetat de oamenii legii, Il Resto del Carlino.

La fața locului au intervenit în scurt timp medicii de la urgență, însă, din păcate, nu au mai putut să o salveze pe moldoveancă. Femeia muncea în Prignano, unde îngrijea de o bătrână. 

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!

diaspora

Permisele de conducere eliberate la Chișinău vor fi recunoscute și în Qatar: Examenul suplimentar, exclus

05 septembrie 2022, ora 18:56
Distribuie:

Moldovenii cu reședința în Statul Qatar pot preschimba permisele de conducere fără a susține un examen suplimentar. Potrivit Ministerului Afacerilor Externe și Integrării Europene, acest lucru este posibil, deoarece ambele state sunt părţi ale Convenției privind circulația rutieră, 

Totodată, acest subiect a fost promovat în cadrul vizitei prim-ministrei Natalia Gavrilița la Doha în perioada 11-13 iunie.

„MAEIE, împreună cu Ministerul Afacerilor Interne și autoritățile naționale competente continuă eforturile pentru a facilita preschimbarea permiselor de conducere eliberate în Republica Moldova în țările de reședință a diasporei”, se mai arată într-un comunicat al Ministerului.

Abonează-te la pagina de Telegram TV8.md pentru a fi la curent: t.me/tv8md

Permisele de conducere ale cetățenilor din RM vor fi recunoscute și preschimbate în Bulgaria, fără examen

04 august 2022, 15:08

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram