/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 797: Atac sângeros pe malul mării din Odesa, vizită regală la Kiev și regretul șefului NATO

Război în Ucraina, ziua 459: Cel mai masiv atac asupra Kievului și număr record de drone doborâte. Prigojin e supărat

missing
28 mai 2023, ora 19:44

Războiul din Ucraina continuă în ziua cu numărul 459. Rusia a declanșat, în timpul nopții, ceea ce pare a fi cel mai mare atac cu drone asupra Kievului de la începutul războiului. Un bărbat a murit după atacul „masiv” cu drone ruseşti, din cauza căderii de resturi ale acestor dispozitive asupra capitalei, a anunţat duminică primarul capitalei Ucrainei, Vitali Kliciko.

Sâmbătă, patru regiuni rusești situate la frontiera cu Ucraina au fost atacate cu vehicule aeriene fără pilot, au anunţat autorităţile regionale, în contextul în care teritoriul rus este vizat într-o serie fără precedent de atacuri.

UPDATE Invadatorii ruși continuă să fugă de unitățile militare. Aproximativ 80 au dezertat în Lisiceansk din regiunea Lugansk, iar aproximativ 30 de oameni din PMC Wagner au dezertat în regiunea Bahmut din regiunea Donețk, relatează Statul Major al Forțelor Armate ale Ucrainei.

UPDATE Atacul cu drone de duminică dimineața a lovit și Jîtomirul, în urma căruia au fost avariate cel puțin 26 de clădiri, precum și unități de învățământ și de sănătate, relatează Ukrainska Pravda.

UPDATE Președintele belarus Aleksandr Lukașenko a spus că Rusia va da arme nucleare oricărui stat care se alătură Uniunii Statale Rusia-Belarus, scrie Ukrainska Pravda. Declarația pare să fi fost făcută mai devreme săptămâna aceasta, în timp ce în acest weekend au început să apară pe rețelele de socializare zvonuri că Lukașenko ar fi în spital.

UPDATE Președintele ucrainean Volodimir Zelenski a lăudat forțele de apărare aeriană ca fiind „eroii” Ucrainei, după un val de atacuri cu drone asupra Kievului peste noapte, relatează CNN. Într-o postare pe canalul său oficial Telegram de duminică, Zelenski a evidențiat activitatea Apărării Aeriene a Ucrainei, despre care a spus că „auziți alarma raidului aerian diferit decât majoritatea oamenilor”.

UPDATE Ministrul rus de Externe susține că Occidentul vrea să „dezmembreze” Rusia și că livrarea de avioane de luptă F-16 va duce la o escaladare a conflictului. Occidentul „se joacă cu focul”, a declarat duminică şeful diplomaţiei ruse Serghei Lavrov, după ce SUA au dat undă verde livrărilor viitoare de avioane de luptă F-16 către Kiev, şi a denunţat „o escaladare inacceptabilă”.

UPDATE Liderul mercenarilor Wagner a declarat duminică că este convins că înalți oficiali de la Kremlin au interzis relatările despre el în mass-media de stat, avertizând că o astfel de abordare înșelătoare ar duce la o reacție din partea poporului rus în câteva luni, relatează Reuters. Prigojin, care a glumit săptămâna trecută că porecla sa ar trebui să fie „măcelarul lui Putin” și nu „bucătarul lui Putin", a susținut că a cucerit orașul ucrainean Bahmut la începutul acestei luni, dar rolul său în această victorie a fost minimalizat la televiziunea de stat.

UPDATE Opozantul belarus Valeri Ţepkalo, un fost ambasador în Statele Unite, susține că liderul de la Minsk, Alensandr Lukaşenko, considerat ultimul dictator din Europa, a fost internat într-un spital, la Moscova, imediat după ce s-a întâlnit cu omologul său rus Vladimir Putin, relatează Daily Express, citat de news.ro. Informația nu a fost confirmată din surse independente până acum.

UPDATE Oficialii ucraineni spun că raidul asupra Kievului a fost cel mai mare atac cu drone asupra orașului de la începutul războiului. „Atacul a fost efectuat în mai multe valuri, iar alerta aeriană a durat mai mult de cinci ore”, a declarat Serhii Popko, șeful administrației militare de la Kiev, pe canalul de Telegram.

UPDATE Echipa președintelui ucrainean Volodimir Zelenski spune că majoritatea discursurilor pe care le rostește îi aparțin, scrie Kyiv Post. „El știe întotdeauna ce vrea să spună și îl formulează imediat în propoziții și fraze. Rostește gândurile, iar redactorul de discursuri trebuie să asculte, să ia notițe și, eventual, să adauge ceea ce președintele nu a spus”, a declarat o sursă pentru Kyiv Post. Alte persoane implicate în discursurile liderului de la Kiev sunt Dmitro Litvin, un redactor de discursuri, și Yurii Kostiuk, care a lucrat cu Zelenski când acesta era actor.

UPDATE Gigantul rus Gazprom a anunțat duminică că va livra 40,3 milioane de metri cubi de gaze către Europa prin Ucraina, față de 40,7 milioane de metri cubi sâmbătă, informează Reuters.

UPDATE Forțele aeriene ucrainene au declarat că au doborât 52 din cele 54 de drone lansate de Rusia, numindu-l un atac record cu dronele „kamikaze” de fabricație iraniană. Nu este clar câte dintre drone au fost trimise deasupra Kievului, notează Reuters. Este primul atac mortal asupra Kievului în luna mai și al 14-lea asalt din această lună.

Atacurile dinaintea zorilor au avut loc în ultima duminică din luna mai, când capitala sărbătorește Ziua Kievului, aniversarea fondării sale oficiale în urmă cu 1.541 de ani. Această zi este marcată în mod obișnuit prin târguri stradale, concerte live și expoziții speciale la muzee - planuri pentru care au fost făcute și în acest an, dar la o scară mai mică.

UPDATE În ultima zi, apărătorii și apărătorii ucraineni au distrus încă aproximativ 400 de ocupanți ruși. Au fost lichidate și zeci de vehicule inamice. Potrivit Statului Major al Forțelor Armate ale Ucrainei, pierderile totale în luptă ale rușilor din 24 februarie 2022 sunt de aproximativ 206,6 mii de persoane, dintre care 400 au fost eliminate în ultima zi. În plus, în timpul zilei, inamicul a pierdut trei tancuri (în total 3.797), șapte vehicule blindate de luptă (7.456), 11 sisteme de artilerie (3.425), trei drone operațional-tactice (2.993) , precum și ca nouă unități de echipamente auto și cisterne (6.192) și două unități de echipamente speciale (451).

UPDATE În cursul zilei, aviația Forțelor de Apărare a provocat patru lovituri în zonele de concentrare a personalului militar al rușilor, precum și trei asupra sistemelor sale de rachete antiaeriene. Acest lucru se precizează în rezumatul Statului Major. „Apărătorii noștri au distrus trei UAV-uri inamice de diferite tipuri în ultima zi”, a adăugat Statul Major. În plus, unitățile de rachete și artilerie au lovit două posturi de comandă, două zone în care erau concentrate arme și echipamente militare, două depozite de muniții și o altă importantă facilitate militară inamică, scrie Unian.

UPDATE Mercenarii PMC Wagner se retrag din orașul Bahmut pentru a se recupera și a se regrupa în spatele liniilor, pe măsură ce operațiunile ofensive rusești în și în jurul orașului se diminuează. Acest lucru se arată într-un raport al Institutului American pentru Studiul Războiului (ISW). Potrivit armatei ucrainene, acțiunile ofensive au fost reduse brusc la două acțiuni militare în direcția Bahmut. 

UPDATE În noaptea de 28 mai, invadatorii ruși au dat o lovitură masivă orașelor ucrainene, în special Kievului, folosind drone kamikaze. Până la ora 02:40, forțele de apărare aeriană au distrus deja 20 de drone inamice care se deplasau în direcția Kievului, a declarat primarul Vitali Kliciko.

Administrația militară a orașului Kiev a raportat că, în districtul Goloseevsky, ca urmare a căderii de resturi pe teritoriul benzinăriei, conform informațiilor preliminare, trei persoane au fost rănite, o persoană a murit. Ulterior, KMVA a clarificat că o persoană a fost rănită în districtul Goloseevsky, una a murit. Acest lucru s-a întâmplat din cauza resturilor care au căzut într-o clădire nerezidențială cu 7 etaje.

UPDATE Statul Major al Forțelor Armate ale Ucrainei a actualizat datele privind pierderile inamicului pentru ziua de 26 mai, menționând că din cauza primirii datelor de informații a devenit necesară ajustarea unor poziții. Conform informațiilor actualizate, din 24 februarie 2022 și până acum, au fost distruse 3.794, nu 3.799 de tancuri inamice. Armata rusă a pierdut încă 7 vehicule blindate de luptă - 7.449 în loc de 7.442 de unități.

UPDATE Cel puțin o persoană a murit și alte două au fost rănite după ce Rusia a atacat 16 așezări din regiunea Zaporojie din sudul Ucrainei, potrivit administrației militare a regiunii, relatează CNN. Persoana ucisă a fost identificată ca fiind o femeie în vârstă de 73 de ani din Novodanilivka, iar cele două persoane rănite sunt femei din Huliaipole, potrivit șefului administrației militare din Zaporojie, Iurii Malașko.

UPDATE Igor Ghirkin, un fost agent FSB condamnat la Haga pentru doborârea zborului MH17 în 2014, îl acuză pe șeful grupului de mercenari Wagner, Evgheni Prigojin, că pregătește o rebeliune în Rusia. El spune că insultele făcute de bucătarul lui Putin la adresa armatei ruse sunt inacceptabile și semnalează o ruptură în cadrul elitei ruse de care va profita Prigojin cu armata sa privată care se retrage din Bahmut.

Război în Ucraina, ziua 458: Primii pași ai contraofensivei și sancțiuni UE. Zalujnîi: „E timpul să întoarcem ce ne aparține”
Război în Ucraina, ziua 457: Starea de urgență e prelungită în Moldova, iar UE cere insistența Chinei! Kievul: Putin e ținta nr.1

O rețea internațională de partide extremiste pro-ruse din Uniunea Europeană au legat de curând o colaborare cu Partidul Renaștere, asociat lui Ilan Șor. La evenimentul comun, organizat în Bulgaria, a participat și controversatul politician găgăuz Victor Petrov. Asta chiar dacă se află în lista de sancțiuni a Uniunii Europene și a primit interdicție de călătorie în UE. Despre conexiunile din UE ale agenților de influență rusească din Moldova, aflați într-o nouă anchetă de la „Cutia Neagră PLUS”!
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Multimilionari ruși, interesați de cetățenia moldoveneascǎ. /Scheme de corupție la obținerea permiselor auto. /Șeful Agenției Servicii Publice face mai multe dezvăluiri incendiare.
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră Plus: Fostul șef de la Calea Ferată, Oleg Tofilat /14.04.2024
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Mai multe familii din Chișinău se plâng că au plătit zeci de mii de euro pentru apartamente care însă au ajuns în proprietatea altor persoane. Printre păgubiți se regăsește și un fost viceprimar al Capitalei. Schema imobiliară implică nume cunoscute din business, sistemul judecătoresc și Uniunea administratorilor autorizați.
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Șeful IGP, Viorel Cernăuțeanu, este invitatul de astăzi al emisiunii Cutia Neagră PLUS.
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Ce fac autoritățile ca să atragă investitori străini în Moldova, dar și cum îi susținem pe cei deja prezenți - discutăm astăzi la Cutia Neagră PLUS. Invitați: Natalia Bejan, director Agenția pentru Investiți, Dumitru Vicol, analist financiar
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Detalii exclusive din dosarul fraudei bancare! 26 de milioane de lei sustrași din Banca de Economii prin firma lui Vlad Andronachi, cheltuiți pe imobile, mașini, studii la Cambridge și tratament la o clinică de lux din Elveția.
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Preşedintele Consiliului Superior al Procurorilor, Dumitru Obadă, este invitatul de astăzi la Cutia Neagră PLUS cu Mariana Rață.
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
A tăiat bugetele pentru compensații, asistenți sociali și program prelungit în școli și le-a umflat pentru concerte și chefuri. Pe ce alege să cheltuie banii Primăria Chișinău?
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Directorul APP, Roman Cojuhari vine la Cutia Neagră Plus să ne spună cum s-a organizat licitația de la aeroport. De ce în funcțiile cheie a întreprinderilor de stat ajung oameni apropiați partidului de guvernare? Care este soarta bunurilor Republicii Moldova din Ucraina? Ce se întâmplă la „Metalferos”, „Moldtelecom” și ce va face APP pentru a aduce Hotelul Național în proprietatea statului. Detalii în emisiune!
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Milioane de euro din AIR Moldova riscă să ajungă tot în buzunarul lui Șor și la partenerii săi de scheme din Rusia. Ce șanse au pasagerii păgubiți de Air Moldova să-și întoarcă banii?
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Haos în sistemul judecătoresc? /De ce avem tot mai multe hotărâri controversate pe dosare de rezonanță? /Ce cred judecătorii despre cum își face munca CSM? / Despre acestea, dar și despre starea generală din sistemul judecătoresc, discutăm cu membrul CSM Ion Guzun și judecătoarea Angela Bostan.
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Yandex, acuzată de evaziune fiscală și implicată în scandaluri de spionaj în mai multe state, și-a deschis reprezentanțǎ oficială în Moldova. Ce scopuri urmărește în Moldova compania apropiată lui Putin? Răspunsul îl aflați la Cutia Neagră PLUS!
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
25 ari de teren în coasta Parcului Dendrariu - miza unui scandal cu amenințări și plângeri la Poliție. Luptă între o pensionară și un om de afaceri multimilionar ce vrea să-și construiască casă lângă parc.
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Cum o eroare de calcul a făcut ca Moldova să cumpere gaz scump în exces?
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră va fi deschisă de șeful adjunct interimar al Procuraturii Anticorupție, Octavian Iachimovschi. • De ce procurorii ar putea să nu-și primească salariile? • Ce detalii noi au apărut în dosarele lui Andronachi, Plahotniuc, Dodon și alți fugari? • Ce se întâmplă cu deputații rămași fără imunitate? • Care va fi soarta dosarelor pornite pe fapte de îmbogățire ilicită? • Pe cine a încercat să consulte Veaceslav Platon?
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Sute de persoane au fost incluse fictiv pe lista de donatori ai partidelor Renașterea, Șansă și MAN. Cutia Neagră Plus a găsit printre donatorii acestor partide politice mai mulți pensionari, femei de serviciu, studenți și angajați la stat.
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră Plus, într-un format mai neobișnuit. Alături de reporterii de investigație Victor Moșneag, Liuba Șevciuc și Ștefan Bejan discutăm despre provocările cu care se confruntă jurnalismul de investigație din Republica Moldova. De asemenea, reporterii oferă și unele detalii din spatele unor anchete renumite.
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Am urmărit predicile rostite de preoți în bisericile conduse de Mitropolitul Vladimir și am aflat cum lucrează Moscova prin slujitorii săi îmbrăcați în sutane. Investigația dezvăluie rolul clericilor propagatori ai minciunilor elaborate în laboratoarele Kremlinului în războiul informațional dus de Rusia contra Moldovei.
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Gazul de 10 lei promis de Ilan Șor și bașcana Evghenia Guțul locuitorilor din Găgăuzia ascunde în spate o schemă sofisticată cu ramificații până la Moscova. Companiile din Turcia și Germania, care s-au angajat să livreze gaze la preț preferențial nu sunt decât firme interpuse să camufleze livrări de gaze din Rusia. Mai exact, acestea duc spre un oligarh ucrainean prorus, apropiat de fostul președinte al țării vecine Victor Ianukovici și de gigantul rus Gazprom, arată cea mai nouă investigație Cutia Neagră PLUS.

/VIDEO/ Maraton de caritate: Un tânăr de 21 de ani are nevoie de peste un milion de lei pentru a învinge o boală cruntă
/VIDEO/ Maraton de caritate: Un tânăr de 21 de ani are nevoie de peste un milion de lei pentru a învinge o boală cruntă
Ministrul Educației, Dan Perciun - invitat astăzi, la „Cutia Neagră” cu Mariana Rață
Ministrul Educației, Dan Perciun - invitat astăzi, la „Cutia Neagră” cu Mariana Rață
/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 796: Vizită surpriză și flotă fantomă! Maia Sandu: Chișinăul și Kievul au nevoie de un plan Marshall
/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 796: Vizită surpriză și flotă fantomă! Maia Sandu: Chișinăul și Kievul au nevoie de un plan Marshall
/VIDEO/ INVESTIGAȚIE/ Alianța Kremlin. Conexiunile din UE ale agenților de influență rusească din R. Moldova
/VIDEO/ INVESTIGAȚIE/ Alianța Kremlin. Conexiunile din UE ale agenților de influență rusească din R. Moldova
/VIDEO/ Ministrul Agriculturii: „Doar oamenii înguști la minte pot propune interzicerea importurilor în Republica Moldova”
/VIDEO/ Ministrul Agriculturii: „Doar oamenii înguști la minte pot propune interzicerea importurilor în Republica Moldova”

externe

/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 797: Atac sângeros pe malul mării din Odesa, vizită regală la Kiev și regretul șefului NATO

30 aprilie 2024, ora 16:32

Cel puțin cinci persoane au murit, iar alte 32 au fost rănite după ce armata rusă a atacat cu rachete o instituție de învățământ dintr-un parc de pe malul mării din portul Odesa. Filmarea cu momentul atacului a fost publicată de oamenii legii.

Guvernatorul regional Oleh Kiper a precizat că opt dintre răniți se află în stare gravă, inclusiv un copil de 4 ani. Printre răniți se numără un alt copil și o femeie însărcinată. Imagini apărute online arată că acoperișul superbei clădiri, poreclite „Castelul Harry Potter”, o academie privată de drept, a fost aproape distrus în urma loviturii.

UPDATE Rusia a susținut marți că sistemele sale de apărare aeriană au doborât șase rachete ATACMS de fabricație americană lansate de Ucraina în ultimele 24 de ore. „Zece drone ucrainene, șase rachete tactice ATACMS fabricate de Statele Unite și două bombe de aviație ghidate «Hammer» fabricate de Franța au fost doborâte de apărarea aeriană”, a afirmat ministerul rus al Apărării, fără a preciza unde au fost doborâte rachetele.

UPDATE Banca Naţională a Ucrainei (NBU) este aproape de a finaliza un amplu pachet de măsuri destinat relaxării restricţiilor ce vizează mişcările de capital, impuse în contextul războiului, în ideea de a sprijini companiile locale şi a atrage noi investiţii, au declarat pentru Reuters mai mulţi oficiali ai băncii. După ce Rusia a invadat Ucraina, în luna februarie 2022, Banca Naţională a Ucrainei a impus restricţii dure asupra ieşirilor de capital şi a înăsprit controlul asupra schimburilor de valută, în ideea de a menţine stabilitatea financiară.

UPDATE O lovitură rusească a ucis cel puțin două persoane și a rănit alte șase marți în orașul Harkov, în nord-estul Ucrainei, potrivit oficialilor locali. Forțele ruse au folosit bombe ghidate pentru a efectua atacul asupra orașului, potrivit informațiilor preliminare, a scris guvernatorul regiunii Harkov, Oleh Sinegubov, pe Telegram. Atacul a avariat o clădire rezidențială într-unul dintre cartierele orașului, a precizat și primarul orașului Harkov, Ihor Terehov, pe Telegram. Serviciile de urgență acționează la fața locului.

UPDATE „Întârzierile serioase în ceea ce privește sprijinul au însemnat consecințe grave pe câmpul de luptă”, a spus luni liderul NATO, Jens Stoltenberg, în timpul unei vizite-surpriză la Kiev. Oficialii ucraineni spun că Rusia își adună forțele pentru o ofensivă majoră de vară, chiar dacă trupele sale obțin doar progrese minore în acest moment.

UPDATE O ucraineancă în vârstă de 98 de ani a spus că a mers 10 km pe jos sub bombardamente, cu bețe pe post de bastoane și dormind pe jos, după ce a părăsit Ocheretyne (Donețk), ocupat acum de Rusia, pentru a ajunge în zonele controlate de Kiev. Într-o înregistrare video postată de poliția ucraineană pe rețelele de socializare, femeia, identificată ca fiind Lidia Stepanivna, a spus că a mers pe jos fără mâncare sau apă și că a căzut de mai multe ori, dar „caracterul” ei a făcut-o să meargă mai departe. „Am supraviețuit acelui război (al Doilea Război Mondial) și supraviețuiesc acestui război”, a spus Stepanivna. Ministerul ucrainean de Interne a precizat într-un comunicat că femeia a fost descoperită de militarii ucraineni în cursul serii și aceștia au ăncredințat-o poliției, care a dus-o la un adăpost pentru persoanele evacuate. „Ofițerii de aplicare a legii caută rudele femeii”, a precizat ministerul, povrivit Reuters.

UPDATE Forțele rusești au obținut câștiguri tactice marginale la nord-vest și sud-vest de Avdiivka, dar nu au realizat luni progrese semnificative în direcția Avdiivka, notează Institutul pentru Studiul Războiului (ISW). Forțele rusești au posibilitatea de a alege între mai multe direcții tactice pentru viitoarele acțiuni ofensive în apropierea Avdiivka, dar rămâne neclar unde își vor concentra eforturile în viitorul apropiat, a adăugat ISW în ultima sa evaluare.

UPDATE Sophie, ducesa de Edinburgh, a vizitat luni Kievul, a anunțat Londra, marcând prima vizită a unui membru al familiei regale britanice în această țară de la invazia rusă, potrivit AFP. „Am aflat mai multe despre situație în toate realitățile sale, care, desigur, este tristă. Costul uman al războiului este foarte real și știu că toată lumea de aici îl resimte intens”, a declarat ea în cadrul unei recepții la reședința ambasadorului britanic.

/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 796: Vizită surpriză și flotă fantomă! Maia Sandu: Chișinăul și Kievul au nevoie de un plan Marshall
/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 795: Atac cu drone! ISW dezvăluie planul Rusiei în Moldova, iar Kievul are vești proaste de pe front
/VIDEO/ Mama Anei-Maria cere pedeapsă aspră pentru cel care i-a ucis fiica: „Nu vreau să facă mai departe cum a făcut acum”
/VIDEO/ Mama Anei-Maria cere pedeapsă aspră pentru cel care i-a ucis fiica: „Nu vreau să facă mai departe cum a făcut acum”
Ministrul Educației, Dan Perciun - invitat astăzi, la „Cutia Neagră” cu Mariana Rață
Ministrul Educației, Dan Perciun - invitat astăzi, la „Cutia Neagră” cu Mariana Rață
/VIDEO/ Ecoul tragediei de la Ciorescu, în care un fotbalist a murit. Un coechipier-martor: Trebuie să ne verificăm inima
/VIDEO/ Ecoul tragediei de la Ciorescu, în care un fotbalist a murit. Un coechipier-martor: Trebuie să ne verificăm inima
/VIDEO/ INVESTIGAȚIE/ Alianța Kremlin. Conexiunile din UE ale agenților de influență rusească din R. Moldova
/VIDEO/ INVESTIGAȚIE/ Alianța Kremlin. Conexiunile din UE ale agenților de influență rusească din R. Moldova
Operațiunea de căutare a unui dispărut, complicată de „restricții legislative”. Cernăuțeanu: „Ne pun cumva în barieră”
Operațiunea de căutare a unui dispărut, complicată de „restricții legislative”. Cernăuțeanu: „Ne pun cumva în barieră”

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram