Breaking news/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 958: Spion în Moldova, atac la Odesa și record la propagandă! Surse: Când va încheia Putin războiul

/ULTIMA ORĂ/ Concursul pentru funcția de procuror general a fost anulat. Președintele CSP: „S-a depistat o discrepanță majoră”

missing
28 februarie 2024, ora 14:21

UPDATE Concursul pentru funcția de procuror general a fost anulat, a decis Consiliul Superior al Procurorilor, iar ulterior va fi inițiat un alt concurs. 

„CSP a hotărât:A lua act de fișele de evaluare a fiecărui candidat, de punctajul acordat pentru fiecare criteriu de evaluare și argumentarea expusă de membrii CSP. A revoca hotărârea privind rezultatele probei de interviu în cadrul concursului, în legătură cu faptele survenite ulterior și pentru a nu periclita interesul public”, a declarat președintele CSP, Dumitru Obadă.

Potrivit lui Obadă, membrii CSP au depistat „o discrepanță majoră” de punctaj. Conform tabelului cu punctajele acordate de fiecare membru celor patru candidați la funcția de procuror general, membra CSP, Olesea Vîrlan, a acordat cel mai mic punctaj procurorului general interimar, Ion Munteanu - 3,5 puncte, în timp ce ceilalți membri ai Consiliului au acordat punctaje de peste 7 puncte candidatului. Vîrlan a dat cele mai multe puncte procurorului Igor Demciucin - 9,3, care este pe locul 2 potrivit punctajului final.

„Sarcina primordială în jurul căreia ne-am focalizat atenția în cadrul acestui concurs: deliberarea, analizarea și determinarea, punctajul oferit în fiecare fișă de evaluare este unul argumentat, există sau nu discrepanțe majore între punctajul oferit de fiecare dintre membrii CSP. În cadrul deliberării, au fost analizate fișele în privința fiecărui candidat și punctajul oferit de fiecare membru CSP. În consecință, s-a depistat o discrepanță majoră care nu a avut acoperire din perspectiva argumentării, de ce a fost depunctat unul dintre candidați. Această circumstanță este extrem de importantă în virtutea priorităților mandatului pe care ni l-am asumat fiecare dintre noi - desfășurarea unui concurs public transparent, bazat pe principiile meritocrației, legalității, transparentei și tratamentului egal al fiecăruia dintre candidați”, a mai spus președintele CSP.

Hotărârea poate fi contestată la Curtea Supremă de Justiție de orice persoană vătămată într-un drept al său, timp de 10 zile de la decizie.

 

Știrea inițială

Consiliul Superior al Procurorilor (CSP) s-a întrunit în ședință și ar urma să aprobe astăzi rezultatele concursului public pentru selectarea candidatului la funcția de procuror general. Dar înainte, procurorii vor examina cererile lui Ion Munteanu și Igor Demciucin, în urma probei interviu din cadrul concursului pentru șefia Procuraturii Generale.

UPDATE CSP a acceptat parțial cererile lui Munteanu și Iachimovschi și va plasa în spațiul public punctajul acordat la proba interviu. De asemenea, pe site-ul CSP va fi publicat tabelul punctajului total per fișa candidatului, care reprezintă media aritmetică a punctajelor acordate per fiecare criteriu. În același timp, CSP a respins cererile lui Ion Munteanu, Octavian Iachimovschi și Igor Demciucin, privind eliberarea copiilor fișelor de evaluare per fiecare criteriu al candidaților în concurs. Hotărârea poate contestată timp de 10 zile lucrătoare, la Curtea Supremă de Justiție. 

UPDATE Membrii Consiliului au respins ca neîntemeiată și cererea lui Igor Demciucin de excludere a fișelor de evaluare completate de ministra Justiției, Veronica Mihailov-Moraru, în rezultatul probei interviu din cadrul concursului pentru șefia Procuraturii Generale.

UPDATE CSP a respins ca neîntemeiată cererea lui Igor Demciucin de excludere a fișelor de evaluare completate de președintele CSP, Dumitru Obadă, în cadrul probei interviu a concursului pentru șefia Procuraturii Generale.

UPDATE Octavian Iachimovschi cere publicarea fișelor de evaluare și a notelor acordate de membrii CSP la proba interviu pentru funcția de procuror general: „Sunt convins că cererea mea este în concordanță și cu dorința multor membri din cadrul CSP de a arăta societății că acest concurs a fost unul transparent și că a fost unul care poate oferi credibilitate”.

Demciucin cere excluderea fișelor de evaluare a candidaților la funcția de procuror general, completate de ministra Justiției, Veronica Mihailov-Moraru, și președintele CSP, Dumitru Obadă, dar și transmiterea către Comisia Vetting a informațiilor despre el, în vederea evaluării externe, de rând cu informațiile cu privire la candidatul Octavian Iachimovschi.

De asemenea, CSP va analiza cererea procurorului general interimar, Ion Munteanu, privind publicarea punctajelor acordate de fiecare membru al Comisiei de concurs celor 4 candidați. 

TV8.md reamintește că pe 22 februarie, a avut loc proba interviului pentru cei patru candidați rămași în concursul pentru funcția de procuror general. În urma acesteia, doar unul din cei patru a fost înaintat Comisiei de Vetting pentru evaluarea integrității etice și financiare. Este vorba despre Octavian Iachimovschi, care a obținut cel mai mare număr de puncte - 8,53. Acesta este adjunct interimar al Procuraturii Anticorupție. Octavian Iachimovschi a fost și șef al Procuraturii Anticorupție, funcție din care a fost suspendat în decembrie 2019, pentru ca „să se poată concentra pe dosarul cu privire la frauda bancară”. 

Actualul procuror general interimar, Ion Munteanu a luat 8,16 puncte, procurorul Igor Demciucin a obținut 8,19 puncte, iar juristul Andrei Coca - 4,72 puncte.

Postul de procuror general a devenit vacant după ce șefa statului, Maia Sandu, a semnat decretul prin care procurorul general suspendat, Alexandr Stoianoglo, a fost eliberat din funcție, iar concursul a fost anunțat pe 22 octombrie, fiind ulterior prelungit până pe 29 decembrie.

Pe 28 decembrie, majoritatea parlamentară a votat în prima lectură simplificarea procedurii de alegere a procurorului general. Acesta ar urma să fie ales din cei care vor obține majoritatea voturilor din partea Consiliului Superior al Procurorilor. Până acum, acesta era ales după cel mai mare punctaj oferit de membrii CSP după etapa interviu. 

Proiectul privind procedura de selecție a procurorului general a fost criticat de mai multe ONG-uri. În declarația semnată de 17 organizații non-guvernamentale este menționat că proiectul votat la 28 decembrie 2023, în prima lectură de Legislativ, „reduce din transparența și meritocrația procesului de selectare a procurorului general și reprezintă un regres față de situația existentă”.

Ulterior, proiectul respectiv a fost exclus de pe ordinea de zi a ședinței din 18 ianuarie a Parlamentului. Solicitarea a fost făcută în plen de autorul proiectului, Igor Chiriac. Contactat de TV8, deputatul PAS a comunicat că proiectul urmează să fie reexaminat și completat și apoi va fi prezentat din nou în Parlament, după ce va fi avizat de Comisia juridică, numiri şi imunități.

Cum a evaluat fiecare membru CSP candidații la funcția de procuror general: Ion Munteanu, defavorizat de Olesea Vîrlan

Afaceri profitabile în UE și cetățenie europeană. Ce secrete ascunde în familie candidatul pro-rus Vasile Tarlev? Ce nu a spus Natalia Morari despre investiția sa în Bitcoin? Din ce surse financiare trăiește și cine stă în spatele Victoriei Furtună? Aflați în noua investigație de la Cutia Neagră PLUS.
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Unsprezece candidați s-au înscris în cursa electorală pentru alegerile prezidențiale din 20 octombrie. Cei mai mulți dintre ei nu sunt noi în politică. Au deținut anterior funcții publice în Guvern sau au fost aleși locali. Și-au schimbat viziunile politice în funcție de context. Au făcut promisiuni electorale, dar nu le-au respectat. S-au jurat că nu vor face anumite lucruri, dar și-au încălcat cuvântul. Cutia Neagră PLUS a urmărit cum și-au schimbat în timp retorica unii actuali candidații la funcția de șef al statului și vă spunem despre ei în noua investigație.
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Procurorul general, Ion Munteanu, este invitatul de astăzi al emisiunii Cutia Neagră PLUS cu Mariana Rață.
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Găgăuziyaland, proiectul electoral al lui Ilan Șor, are un sponsor misterios din echipa fugarului Gheorghe Cavcaliuc. Parcul de distracții a fost deschis în ajunul campaniei pentru alegerile prezidențiale. Inaugurarea a avut loc în lipsa autorizației de funcționare și în pofida încălcărilor admise la construcție.
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Emisiunea Cutia Neagră PLUS se întoarce cu un NOU SEZON de investigații. În fiecare duminică - demascăm hoții și analizăm minuțios fărădelegile. Doar la TV8!
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS a realizat investigații despre promisiuni electorale false făcute de Șor, în spatele cărora se ascundeau scheme de spălarea a banilor. Investigații despre riscurile de Securitate pentru R. Moldova ascunse în activitatea unei companii de taxi, sau în predicile bisericești ale unor clerici din Mitropolia Moldovei, despre problemele din justiție și cele legate de vetting, despre ilegalități si hoții care se întâmplă chiar astăzi în R. Moldova și încă ar putea fi oprite. Ce s-a întâmplat după apariția acestora, dar și cum reacționează autoritățile atunci când presa de investigații le semnalează ilegalități?
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Directorul Agenției Proprietăți Publice, Roman Cojuhari, este invitatul de astăzi al emisiunii Cutia Neagră PLUS.
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Peste 70 de judecători au fost cercetați penal în ultimii 10 ani în R. Moldova pentru acte de corupție, trafic de influență, spălare de bani sau emiterea unor hotărâri contrare legii. Dar până astăzi, niciun magistrat nu a ajuns la închisoare. Reporterul de la Cutia Neagră PLUS a analizat cele mai răsunătoare dosare pornite pe numele magistraților și vă spune care este soarta lor.
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Este unul dintre cei mai vizibili și vocali bloggeri pro-Kremlin din Moldova. A servit tuturor oligarhilor apropiați puterii, iar acum promovează activ agenda lui Ilan Șor. În ultimii ani, Gabriel Călin a făcut mai multe achiziții importante. Ce îl leagă pe Gabriel Călin de interesele Kremlinului și ce bunuri și-a procurat, aflați de la Cutia Neagră PLUS.
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS: Președintele interimar al Consiliului Superior al Magistraturii, Sergiu Caraman
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Mai mulți tineri moldoveni au fost folosiți în ultimul an într-o campanie amplă de destabilizare a opiniei publice din Moldova și din Franța. Executorii au conexiuni directe cu protestele organizate la Chișinău de Partidul Șor. Iar scenariile poartă semnătura serviciilor secrete rusești. „Pionii FSB pe axa Chișinău-Paris”, o investigație transfrontalieră realizată de Cutia Neagră PLUS.
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS: Andrei Năstase /16.06.2024
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
INTERVIU EXCLUSIV cu Ambasadorul Regatului Unit al Marii Britanii la Chișinău, FERN HORINE.
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Munca în Guvern poate aduce venituri de milioane. Mai mulți secretari de stat și șefi de direcții câștigă din salarii și indemnizații mai mult decât primele persoane în stat la un loc. Cine sunt și unde lucrează funcționari cu cele mai mari venituri, aflați la Cutia Neagră Plus.
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră Plus: Cum prindem ultimul tren al reformelor în justiție
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
O decizie a Procuraturii Anticorupție din perioada lui Alexandr Stoianoglo a deschis calea pentru 11 judecători implicați în Laundromat să ceară despăgubiri de milioane de la stat. Despăgubirile au fost dictate de instanță chiar dacă mulți dintre ei sunt judecați încă pe alte dosare.
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
O rețea internațională de partide extremiste pro-ruse din Uniunea Europeană au legat de curând o colaborare cu Partidul Renaștere, asociat lui Ilan Șor. La evenimentul comun, organizat în Bulgaria, a participat și controversatul politician găgăuz Victor Petrov. Asta chiar dacă se află în lista de sancțiuni a Uniunii Europene și a primit interdicție de călătorie în UE. Despre conexiunile din UE ale agenților de influență rusească din Moldova, aflați într-o nouă anchetă de la „Cutia Neagră PLUS”!
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Multimilionari ruși, interesați de cetățenia moldovenească. Scheme de corupție la obținerea permiselor auto. Șeful Agenției Servicii Publice, Mircea Eșanu, face dezvăluiri incendiare la Cutia Neagră PLUS.
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră Plus: Fostul șef de la Calea Ferată, Oleg Tofilat /14.04.2024
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Mai multe familii din Chișinău se plâng că au plătit zeci de mii de euro pentru apartamente care însă au ajuns în proprietatea altor persoane. Printre păgubiți se regăsește și un fost viceprimar al Capitalei. Schema imobiliară implică nume cunoscute din business, sistemul judecătoresc și Uniunea administratorilor autorizați.

/VIDEO/ Când vom avea pensii private? Autoritățile sunt pe punctul de a autoriza un administrator
/VIDEO/ Când vom avea pensii private? Autoritățile sunt pe punctul de a autoriza un administrator
Cine va „înghiți” Moldova și cui vor fi vândute pământurile? Aflați la „Alo, TV8. Avem un fals de raportat”, de la 19:55
Cine va „înghiți” Moldova și cui vor fi vândute pământurile? Aflați la „Alo, TV8. Avem un fals de raportat”, de la 19:55
26 de mii de buletine de vot, care urmau să fie expediate pentru alegătorii din Rusia, au fost lichidate
26 de mii de buletine de vot, care urmau să fie expediate pentru alegătorii din Rusia, au fost lichidate
/VIDEO/ Cutia Neagră PLUS: Secretele lui Vasile Tarlev, Bitcoinul Nataliei Morari și cine stă în spatele Victoriei Furtună
/VIDEO/ Cutia Neagră PLUS: Secretele lui Vasile Tarlev, Bitcoinul Nataliei Morari și cine stă în spatele Victoriei Furtună
/VIDEO/ Cine sunt cei 5 politicieni pro-ruși din Moldova care l-au felicitat pe Putin cu ocazia zilei de naștere
/VIDEO/ Cine sunt cei 5 politicieni pro-ruși din Moldova care l-au felicitat pe Putin cu ocazia zilei de naștere

Tot mai multe falsuri! Ministerul Culturii dezminte informațiile dintr-un pretins ordin apărut în spațiul public

missing
08 octombrie 2024, ora 16:33

Șirul dezinformărilor în Republica Moldova continuă! În spațiul public circulă un pretins ordin potrivit căruia cei care vor participa la un festival între 10-13 octombrie vor beneficia de zi liberă. Ministerul Culturii atenționează că acesta este un FALS.

„Autoritățile au avertizat anterior despre tentative de distribuire a documentelor falsificate. 

Vă îndemnăm să vă informați din surse verificate și să consultați canalele oficiale de comunicare ale Ministerului Culturii pentru informare corectă și actualizată cu privire la activitățile și inițiativele noastre”, subliniază autoritățile centrale.

Menționăm că la începutul campaniei electorale, mai mulți experți de la noi au atenționat că până la alegerile din 20 octombrie, Republica Moldova va fi supusă unui val masiv de dezinformare. 

Verde-n ochi: Pensii de lux în UE vs. sărăcia pensionarilor din Republica Moldova și Rusia. Noua ediție Verde-n ochi cu Mariana Rață este despre pensii. În ultima perioadă, am discutat cu mai mulți pensionari de la noi. Toți ei se plâng de pensia mică pe care o primesc. O bătrânică din Cantemir cu greu își stăpânea lacrimile în timp ce îmi vorbea despre pensia ei de 1200 de lei, din care cu greu se descurcă singură. Femeia întreba disperată când se vor mări pensiile și pentru bătrânii noștri necăjiți?
Cutia Neagră
Cutia Neagră
Șeful Inspectoratului General al Poliției (IGP), Viorel Cernăuțeanu, este invitatul emisiunii Cutia Neagră cu Mariana Rață.
Cutia Neagră
Cutia Neagră
Verde-n ochi: Putin, Lavrov, Peskov și viața de lux a copiilor lor în Europa. Fiecare din noi își dorește o viață mai bună pentru copiii săi. Bogații din Rusia nu sunt o excepție. Principala destinație de trai a odraslelor oamenilor din anturajul lui Putin sunt țări din Europa de Vest și SUA. Unde se bucură de educație de top, viață de lux și rețele globale de afaceri. Lista oligarhilor și demnitarilor ruși cu familii și proprietăți în Occident, inclusiv în Uniunea Europeană, este foarte lungă. Semn că, dincolo de ce le spun ei oamenilor de la televizor despre degradarea Occidentului, ceea ce au ei mai drag – familiile și banii, țin tocmai în această parte a lumii. Acolo unde există siguranță, cultură și progres. 
Cutia Neagră
Cutia Neagră
În noul editorial „Verde-n ochi” cu Mariana Rață aflăm de ce corupții și criminalii se tem de Uniunea Europeană și se opun procesului de integrare a Republicii Moldova în UE. Principalul motiv este frica de pușcărie. În UE, politicienii corupți se tem de procurori și judecători. În Rusia, lucrurile stau pe dos. În momentul în care țara noastră va deveni membră a UE, marii corupți din Moldova nu vor mai putea scăpa de pușcărie decât refugiindu-se în Rusia sau Africa. Cel mai dureros pentru ei însă este că vor pierde toate bunurile obținute prin fraudă: case luxoase, mașini scumpe, avioane, iahturi, conturile bancare ticsite cu bani furați de la noi.
Cutia Neagră
Cutia Neagră
Președintele Parlamentului, Igor Grosu este invitatul de astăzi al emisiunii Cutia Neagră cu Mariana Rață.
Cutia Neagră
Cutia Neagră
Noua ediție „Verde-n ochi” cu Mariana Rață este despre una dintre cele mai importante manipulări folosite de cei care sunt împotriva apropierii Republicii Moldova de Uniunea Europeană.
Cutia Neagră
Cutia Neagră
Interviu exclusiv cu fostul președinte al Republicii Moldova, Nicolae Timofti. /Detalii din culisele luptei politice cu Plahotniuc, dar și despre confruntarea cu Putin.
Cutia Neagră
Cutia Neagră
Verde-n ochi cu Mariana Rață: Zero bani din Rusia vs. 2,2 miliarde de euro de la UE! Întrebarea de care se teme Putin și toată propaganda Moscovei
Cutia Neagră
Cutia Neagră
Procurorul-șef al Parchetului European, Laura Codruța Kovesi este prima invitată a emisiunii Cutia Neagră cu Mariana Rață din noul sezon.
Cutia Neagră
Cutia Neagră
Cutia Neagră cu Mariana Rață revine cu un nou sezon la TV8. Mai multe discuții despre cele mai importante subiecte, aflați în curând.
Cutia Neagră
Cutia Neagră
Facem totalurile evenimentelor politice, dar și pronosticuri pentru toamnă. /Invitații de astăzi ai emisiunii Cutia Neagră cu Mariana Rață sunt analiștii politici: Igor Boțan și Vlad Kulminski.
Cutia Neagră
Cutia Neagră
Ministrul Agriculturii și Industriei Alimentare, Vladimir Bolea, este invitatul de astăzi al emisiunii Cutia Neagră cu Mariana Rață.
Cutia Neagră
Cutia Neagră
Fostul prim-ministru al Republicii Moldova, Ion Sturza, este invitatul de astăzi al emisiunii Cutia Neagră cu Mariana Rață.
Cutia Neagră
Cutia Neagră
Ce se întâmplă în structurile subordonate la Ministerul Afacerilor Interne al Republicii Moldova? La ce nivel a ajuns criminalitatea în Republica Moldova? Despre killerii pe trotinete, atacuri armate în plină stradă și reglările de conturi între grupări criminale vorbim astăzi cu ministrul Afacerilor Interne, Adrian Efros, la Cutia Neagră cu Mariana Rață.
Cutia Neagră
Cutia Neagră
Vicepreședintele Parlamentului, Vlad Bătrîncea, este invitatul de astăzi al emisiunii Cutia Neagră cu Mariana Rață.
Cutia Neagră
Cutia Neagră
Vrem în Uniunea Europeană, dar cât de pregătiți suntem să adoptăm reforme și politici complicate și nepopulare? Drumul spre UE intră pe un făgaș birocratic. Când vom începe să avem fonduri europene, drumuri moderne și salarii ca în UE? Despre asta vorbim azi la Cutia Neagră! Invitați: Doina Gherman, vicepreședintele Parlamentului; Iulian Groza, director executiv Institutul pentru Politici și Reforme Europene.
Cutia Neagră
Cutia Neagră
Rusia pregătește provocări pentru a deturna alegerile din toamnă din Republica Moldova. Miza o reprezintă stoparea procesului de integrare în UE. Ce mijloace și personaje vor fi folosite? Cum se pot apăra instituțiile de stat? Discutăm astăzi la Cutia Neagră cu Mariana Rață. Invitați: Vadim Pistrinciuc, director executiv IPIS; Anatol Țăranu, analist politic.
Cutia Neagră
Cutia Neagră
Securitatea Republicii Moldova, pusă tot mai des la încercare înaintea alegerilor din toamnă. Care este miza și ce riscuri ne pasc, dar și cum sancționăm politicienii și partidele care fac jocul altor state - analizăm astăzi la Cutia Neagră cu Mariana Rață. Invitați: Grigore Novac, deputat BCS; Andrian Cheptonar, deputat PAS.
Cutia Neagră
Cutia Neagră
Invitatul din această seară a emisiunii Cutia Neagră este președintele „Partidului Nostru”, Renato Usatîi.
Cutia Neagră
Cutia Neagră
A început febra pregătirilor pentru alegerile și referendumul din toamnă. Cât de pregătiți suntem pentru votul prin corespondență, dar și cum putem face față provocărilor - discutăm astăzi la Cutia Neagră cu Mariana Rață. Invitați: Iurie Ciocan, fost președinte CEC; Pavel Postică, vicepreședinte CEC.

TV8 angajează noi colegi! Cum poți deveni jurnalist TV8.md, reporter TV sau editor video
TV8 angajează noi colegi! Cum poți deveni jurnalist TV8.md, reporter TV sau editor video
Cine va „înghiți” Moldova și cui vor fi vândute pământurile? Aflați la „Alo, TV8. Avem un fals de raportat”, de la 19:55
Cine va „înghiți” Moldova și cui vor fi vândute pământurile? Aflați la „Alo, TV8. Avem un fals de raportat”, de la 19:55
Fata de 14 ani din Ungheni, găsită după două săptămâni de la dispariție. Starea minorei
Fata de 14 ani din Ungheni, găsită după două săptămâni de la dispariție. Starea minorei
/VIDEO/ Cutia Neagră PLUS: Secretele lui Vasile Tarlev, Bitcoinul Nataliei Morari și cine stă în spatele Victoriei Furtună
/VIDEO/ Cutia Neagră PLUS: Secretele lui Vasile Tarlev, Bitcoinul Nataliei Morari și cine stă în spatele Victoriei Furtună
/VIDEO/ Atac asupra unui troleibuz, în Chișinău. Un minor, căutat de polițiști, după ce a aruncat cu o piatră în fereastra vehiculului
/VIDEO/ Atac asupra unui troleibuz, în Chișinău. Un minor, căutat de polițiști, după ce a aruncat cu o piatră în fereastra vehiculului

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegramTiktok

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md este permisă doar cu citarea sursei în primul alineat și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.