Cei 30 de copii și doi maturi angajați ai grădiniței din localitatea Băcioi, care s-au intoxicat acum o săptămână încă nu s-au externat din spital. Grădinița rămâne închisă.

Primarul de Băcioi, Vitalie Șalari, a declarat pentru TV8 că în grădiniță se face o „dezinsecție terminală”, iar activitatea instituției va fi reluată după finisarea anchetei. Din informațiile primarului, mâine ar putea să fie externați mai mulți copii.

Tot mâine, ar putea să fie gata și rezultatele de laborator, după ce au fost verificate probele din mâncarea servită micuților pe 22 august.

Primarul Vitalie Șalari a spus că știe care ar fi fost cauza intoxicației, dar nu vrea să vorbească înainte să fie anunțată informația de către instituțiile abilitate.

/VIDEO/ Ce spune directoarea grădiniței din Băcioi, unde s-au intoxicat 30 de copii

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!