Marcel Nicolai este amicul primarului de Chișinău Ion Ceban, care și-a asumat din bani proprii renovarea biroului de serviciu al edilului. Informația a fost confirmată de către reprezentanții Primăriei Chișinău.

Despre acest fapt s-a aflat în urma unei solicitări de informație, care a fost depusă de către avocatul Vitalie Zama, la adresa instituției. În răspunsul parvenit de la primărie se arată că administrația publică locală nu a suportat cheltuieli pentru lucrările de renovare a biroului de serviciu al edilului.

„Contractul de filantropie între Ion Ceban și Marcel Nicolai a fost semnat pe data de 13 noiembrie 2019 în conformitate cu Legea cu privire la filantropie și sponsorizare. Filantropul și-a asumat necondiționat renovarea biroului de serviciu al primarului din mijloace proprii.

Contractul de prestări servicii a fost semnat pe 18 noiembrie 2019 între Marcel Nicolai și antreprenorul S.R.L. ,,CibiCons”, în vederea executării lucrărilor de renovare”, se arată în document.

Anterior Ion Ceban a refuzat să pronunțe numele prietenului care și-a asumat renovarea biroului primarului. Totuși, el a spus că pentru toate lucrările care s-au făcut s-ar fi cheltuit în jur de 60 de mii de lei.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!