/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spitale evacuate! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

/DOC/ Cine este prietenul lui Ceban care a finanțat renovarea biroului de la Primărie

missing
11 februarie 2020, ora 13:28

Marcel Nicolai este amicul primarului de Chișinău Ion Ceban, care și-a asumat din bani proprii renovarea biroului de serviciu al edilului. Informația a fost confirmată de către reprezentanții Primăriei Chișinău.

Despre acest fapt s-a aflat în urma unei solicitări de informație, care a fost depusă de către avocatul Vitalie Zama, la adresa instituției. În răspunsul parvenit de la primărie se arată că administrația publică locală nu a suportat cheltuieli pentru lucrările de renovare a biroului de serviciu al edilului.

„Contractul de filantropie între Ion Ceban și Marcel Nicolai a fost semnat pe data de 13 noiembrie 2019 în conformitate cu Legea cu privire la filantropie și sponsorizare. Filantropul și-a asumat necondiționat renovarea biroului de serviciu al primarului din mijloace proprii.

Contractul de prestări servicii a fost semnat pe 18 noiembrie 2019 între Marcel Nicolai și antreprenorul S.R.L. ,,CibiCons”, în vederea executării lucrărilor de renovare”, se arată în document.

Anterior Ion Ceban a refuzat să pronunțe numele prietenului care și-a asumat renovarea biroului primarului. Totuși, el a spus că pentru toate lucrările care s-au făcut s-ar fi cheltuit în jur de 60 de mii de lei.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram