/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spitale evacuate! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

1500 de teste pentru diagnosticarea coronavirusului, promise de chinezi, au ajuns la Chișinău

missing
25 martie 2020, ora 17:16

1500 de teste pentru diagnosticarea coronavirusului de tip nou au ajuns azi la Chișinău. Lotul de teste a fost pus la dispoziția Republicii Moldova de Ambasada Republicii Populare Chineze și a fost transmis deja Agenției Naționale pentru Sănătate Publică, anunță Igor Dodon. 

Zilele trecute, responsabilii de la Ministerul Sănătății anunțau că China va oferi țării noastre un lot de 2500 de teste pentru diagnosticarea Covid – 19. Potrivit ministrei Sănătății, Viorica Dumbrăveanu, contractele ar fi fost deja încheiate.

Astfel, Dodon nu a precizat dacă vom mai primi de la chinezi și restul de o mie din cele 2500 de teste promise.

Potrivit șefului statului, Igor Dodon, Republica Moldova va mai primi un lot de ajutoare din partea Chinei. Mai exact, trei tone de medicamente, materiale și echipamente medicale necesare pentru a sprijini autoritățile noastre în lupta cu epidemia de Covid – 19.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram