/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spitale evacuate! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

/DOC/ Cum arată declarația prin care moldovenii se obligă să achite polița medicală în termen de 72 de ore

missing
01 aprilie 2020, ora 20:17

Persoanele care revin de peste hotare deja sunt nevoite să completeze la frontieră o declarație prin care se obligă să achite asigurarea obligatorie de asistență medicală pentru anul 2020. Decizia a fost luată ieri-seară la Comisia pentru Situații Excepționale și de astăzi este aplicată la toate punctele de trecere a frontierei.

În document se menționează că cetățenii reveniți pot achita polița medicală online, prin intermediul serviciului MPay, cu card bancar, prin internet banking, la filialele băncilor sau oficiile poștale.

De asemenea, moldovenii pot achita asigurarea medicală prin transfer bancar.

Polița de asigurare medicală costă în anul curent 4 056 de lei, la nivelul anului 2019.

 

Obligatoriu! Moldovenii care revin de peste hotare trebuie să-și cumpere polițe medicale. Iată cum vor fi monitorizați de autorități

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram