/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 805: Atac masiv și tablou devastator. Rusia alungă soldații din tranșee cu arme chimice

Ședință urgentă! Dodon și Chicu, la discuții cu deputații Partidului Democrat

missing
14 mai 2020, ora 14:06

Președintele Igor Dodon și premierul Ion Chicu se află acum la Parlament unde vor purta discuții cu fracțiunea Partidului Democrat. Ședința a fost organizată urgent, imediat după Consiliul Suprem de Securitate.

Nu știm deocamdată câți deputați democrați participă la ședință. Cel mai probabil, va fi pusă în discuție o posibilă pierdere a majorității parlamentare, în contextul plecărilor din PDM și posibila demisie a Guvernului Chicu, despre care vorbește opoziția în ultima perioadă.

Amintim că 12 deputați au părăsit Partidul Democrat. Doi dintre ai au aderat la fracțiunea Partidului Șor, Violeta Ivanov și Vladimir Vitiuc, iar restul au intrat în grupul parlamentar „Pro Moldova”, condus de Andrian Candu.

Amintim că, pe 4 mai, Igor Dodon a mai avut o vizită fulger la Parlament, unde a discutat cu democrații.

/FOTO VIDEO/ Exclusiv: Igor Dodon, surprins la Parlament

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram