/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

Un bărbat care a decedat în accidentul grav din centrul capitalei era angajat al Penitenciarului „Pruncul”

missing
17 mai 2020, ora 12:20

Unul dintre cei doi bărbați care și-au pierdut viața în accidentul grav din această noapte din centrul capitalei era angajat al Penitenciarului Nr. 9 „Pruncul”. Artur Bujniță, în vârstă de 46 de ani activa în cadrul instituției penitenciare din anul 2016.

„Exprimăm cu durere și profund regret trecerea în neființă a colegului nostru, angajat al Penitenciarului nr.9-Pruncul, Bujniță Artur, în vârstă de 46 de ani, care a decedat în această noapte, în urma unui teribil accident rutier, produs în centrul orașului Chișinău”, se arată într-un comunicat emis de administrația Națională a Penitenciarelor din R. Moldova.

Precizăm că în această noaptea, două persoane și-au pierdut viața în urma unui grav accident produs pe bulevardul Ștefan cel Mare. Un bărbat de 39 de ani, șoferul unui taxi de marcă „Toyota” a murit pe loc, iar un alt bărbat, care era pasager în aceeași mașină a murit pe patul de spital. Purtătoarea de cuvânt a Spitalului de Urgență Dorina Arsene a spus pentru tv8.md că ultimul a fost adus la spital în stare foarte gravă, iar din cauza traumelor primite era de nerecunoscut.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram