/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

/DOC/ „Avia Invest” anunță că și-a achitat acum o oră datoria față de stat și cere să fie încetate presiunile asupra companiei

missing
20 mai 2020, ora 13:10

Reprezentanții companiei „Avia Invest” declară că acum o oră și-au achitat datoria de 22,6 milioane de lei față de Autoritatea Aeronautică Civilă (AAC), inclusiv și cheltuielilor privind executarea datoriei.

Într-un comunicat de presă, aceștia atașează confirmarea plății și spun că autoritățile trebuie să „înceteze presiunile asupra companiei” și să anuleze declararea insolvenței companiei.

„Rambursarea s-a efectuat în ciuda acțiunilor fără precedent ale autorităților și dorinței acestora de a acapara compania, prin aplicarea sechestrelor pe banii alocați de investitor și blocarea lor la debitor, banii fiind destinați plăților „Avia Invest” SRL. Prin urmare, procedura de declarare a insolvenței „Avia Invest” și toate presiunile asupra companiei trebuie încetate imediat”, menționează reprezentații companiei în comunicat.

Reprezentanții AAC confirmă faptul că pe contul entității a ajuns o parte din bani de la „Avia Invest”. Aceștia susțin că, cel mai probabil, din motiv că banii au fost achitați în mai multe tranzacții, va mai dura până întreaga sumă va ajunge pe conturile AAC.

Ordinele de plată, publicate de companie:

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram