/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spitale evacuate! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

Pompierii au lansat două ipoteze în cazul incendiului de ieri de la „Moldexpo”. De la ce ar fi pornit focul

missing
27 mai 2020, ora 10:05

Inspectoratul General pentru Sitații de Urgență al MAI a lansat două ipoteze în cazul produceriii incendiului de ieri de pe teritoriul Centrului „Moldexpo”. Prima versiune luată în calcul de pompieri este nerespectarea regulilor de apărare împotriva incendiilor la efectuarea lucrărilor cu focul deschis. 

Cea de-a doua ipoteză este cea a unui scurtcircuit. Cauza finală a izbucnirii incendiului urmează a fi stabilită de Laboratorul Experimental Antiincendiar în următoarele zece zile.

Potrivit IGSU, incendiul a afectat o suprafață de 600 metri pătrați ai acoperișului, dar și mai multe mostre de mobilier din interiorul spațiului. Pompierii au evacuat în procesul de intervenție două butelii de gaz de tip propan-butan.

Pentru lichidarea arderii, la fața locului au fost implicate 12 autospeciale de intervenție cu un efectiv de peste 60 de angajați.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram