/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Rachete secrete și viceministru arestat! SUA și UE oferă ajutor, iar Rusia anunță un acord cu Kievul

Rezultatele autopsiei lui Beniamin: Cum a murit băiețelul de la Hâncești, găsit ieri în toaleta din curtea casei

missing
29 mai 2020, ora 17:16

Beniamin, băiețelul de șase ani de la Hâncești, găsit ieri mort în toaleta din curtea casei, a murit asfixiat cu fecale. Aceasta este concluzia medicilor legiști, care au efectuat autopsia corpului neînsuflețit al copilului.

Informația a fost confirmată pentru tv8.md de purtătoarea de cuvânt a IP Hâncești, Cristina Vicol.

Băiatul a dispărut marți la prânz. Oamenii legii și sute de voluntari l-au căutat timp de mai bine de 48 de ore prin fântâni, lacuri, păduri și case abandonate.

Toaleta din curtea gospodăriei familiei Osipciuc ar fi fost examinată doar vizual în prima zi de căutări. După ce nu au dat de nicio urmă a băiatului în cele două zile de căutări, criminaliștii au decis să distrugă WC-ul din curtea casei, iar la o examinare minuțioasă au dat de cadavrul micuțului.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram